Search
Close this search box.

Trein Puno naar Cuzco Andean Explorer

trein puno naar cuzco
Trein Puno naar Cuzco

Trein Puno naar Cucco

Deze schitterende reis van Puno naar Cuzco in Eerste Klas begint in het historische Cusco. Hij eindigt aan de kust van het Titicacameer (of omgekeerd). Het is kortom een uiterst interessante, edoch wel iets duurdere optie om u tussen beide plaatsen te laten vervoeren. Daarnaast ziet men het schitterende landschap op een spectaculaire en zeer aangename wijze. Mocht het in uw budget passen dan kunnen wij bij eenieder deze reis ten zeerste aanraden.

A. De “Perurail Titicaca Train”, die vroeger de Andean Explorer heette, rijdt wel nog gewoon overdag.

Deze spectaculaire trein Puno naar Cuzco begint in de prachtige stad Puno. Puno ligt aan de oever van het Titicaca-meer. Men reist richting het noorden naar historische Cuzco (Cusco).

Op de reis maakt de trein een zachte klim naar hogere en koelere hoogten. De eerste helft van de reis wordt gedomineerd door de prachtige Andes-bergen. De reis gaat door de diepe valleien van de kronkelende rivier. Vervolgens bereikt u de zachtere, rollende Andesvlaktes. Hier kunt u de vicuña en alpaca te zien krijgen. Als u aan boord van de Andean Explorer bent, biedt de glaswandige observatieauto de perfecte mogelijkheid om het prachtige landschap te bekijken. Kortom een prachtige rit.

De reis wordt onderbroken door een schilderachtige halte in La Raya, dat is ook het hoogste punt op de route.

Treinreis tussen Cuzco (Cusco) en Titicaca-meer (of vice versa), driegangenlunch. Naast de gratis lunch is een ontbijtmenu, samen met diverse snacks en een voortdurende restaurant- en barservice, beschikbaar tegen een toeslag.

B.  De luxueuze en nieuwe “Belmond Andean Explorer” is een van de meest luxe treinen ter wereld.  Dit is een slaaptrein en met minimaal 1 overnachting in de trein. Bovendien is deze trein erg duur. Deze kost  USD 555 per persoon.

 

Mocht u liever per BUS reizen, vraag dan via ons webformulier verdere informatie aan!

Practische informatie

  • Vertrek: maandag, woensdag, zaterdag
  • Transport: per trein (eerste klas)

Meenemen

  • Comfortabele kleding
  • Video of foto camera

Inbegrepen

  • Snacks
  • Lunch
  • Transport

Niet inbegrepen

  • Fooi

Voor extra eten en drinken kunt u in de Bar en het Restaurant terecht.

 

Prijs: vanaf € 199,00 Afhankelijk van het aantal personen en eventuele bijzondere wensen. Voor meer informatie ga naar ons webformulier.

Meer informatie over de andere tours en activiteiten in en rondom Puno klik hier

Ga hier naar onze Belgische website

Naar overige tours Puno