Search
Close this search box.

Over ons

Hartelijk welkom op onze website

Wij zijn een klein groepje heel enthousiaste mensen, waarvan er enkele uit Peru komen en wonen. Wij zijn op het idee gekomen om rondreizen te gaan organiseren in Peru, omdat dit land u zoveel te bieden heeft zoals: de rijkdom aan cultuurhistorische schatten, mooie landschappen, het hoogst bevaarbare meer ter wereld, de mysterieuze Nazca lijnen, de Amazonejungle, Colca Canyon met de condors.

We werken heel nauw samen met onze contacten en lokale gidsen uit Peru.

Door dat sommigen van onze mensen uit Peru komen en het land op hun duimpje kennen, kunnen wij fantastische rondreizen aanbieden tegen concurrerende prijzen.

Met RondreizenPeru krijgt u echt alle hoogtepunten te zien van dit prachtige land. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk voor de individuele reiziger.

De rondreizen in Peru worden gemaakt met zeer vakkundige reisleiders, die Engels en Spaans spreken om al uw vragen te kunnen beantwoorden.

In onze voorbeeldreizen kunt u alle hoogtepunten van Peru terugvinden.

ONS AANBOD.

Groepsreizen vanaf 9 dagen tot 30 dagen met deskundige begeleiding. Diverse verlengingen. Ook de backpackers kunnen bij ons terecht voor zeer leuke prijzen. Ook kunt uw reis langer maken door diverse excursies aan uw reis toe te voegen.

REISBEGELEIDING

Deskundige reisleiding die er voor zorgt dat alles vlekkeloos verloopt.

ACCOMODATIES

In diverse soorten van Comfortabele Hotels tot bij de lokale bevolking.

VERVOER

Privé busjes, landcruisers en luxe openbare bussen.

KWALITEIT / PRIJS

Wij streven naar een zeer goede kwaliteit / prijsverhouding. Ook kunnen we een goede kwaliteit geven voor onze reizen vanwege het feit dat alles in Peru geregeld wordt en de mensen ter plaatse hebben als er zich iets voordoet, zodat we het niet via Nederland hoeven te regelen.

WERKWIJZE

U kunt als eerste de voorbeeldreizen bekijken, zoek wat het dichts bij uw wensen en budget past, daarna kunt u bij ons langs komen of er volgt een persoonlijk gesprek of émail om e.e.a. naar uw wensen aan te passen. Ook bieden wij u de mogelijkheid om zelf uw reis samen te stellen uit het blok zelf samenstellen. Daarna maken wij een voorlopig reisvoorstel, wat wij met u doornemen tot het gewenste resultaat is bereikt. Zodra u besluit te boeken leggen wij de reis pas definitief vast.