Search
Close this search box.

Galapagos eilanden bij Ecuador

Galapagos eilanden bij Ecuador

Galapagos eilanden bij Ecuador. Al onze individuele Rondreizen door Peru zijn verlengbaar met de Galapagos eilanden.

De prachtige Galapagos eilanden bij Ecuador

Bij Rondreizen Peru bent u aan het juiste adres 0m uw rondreis door Peru eventueel te verlengen met een cruise, land tour duik cruise en vliegtickets naar de schitterende Galapagos-Eilanden.

Een reis naar de Galapagos-eilanden is de reis van je leven. Het is gelegen op 1.000 km van het Ecuadoriaanse vasteland. Bovendien bestaat het  uit 13 grote eilanden.  Hiervan zijn er 5 bewoond.

De Galapagos-eilanden hebben een heel rijke flora en fauna. Ook wordt het bewonderd en bestudeerd door talrijke reizigers, wetenschappers en natuur liefhebbers. Wetenschappers worden nog steeds geconfronteerd met een groot mysterie.  Hoe is het mogelijk dat zo’n grote diversiteit van soorten zich kan ontwikkelen in een afgelegen locatie zoals de Galapagos-eilanden.

De eerste en belangrijkste reden voor toeristen en natuurliefhebbers om de Galapagos-eilanden te bezoeken is de veelheid van dieren.

De Galapagos-eilanden zijn het hele jaar door met mooi weer gezegend. Daarom er is geen “beste” tijd om de kostbare eilanden te bezoeken. U kunt echter factoren zoals hoog seizoen versus laagseizoen en het klimaat overwegen. Weliswaar kunt U zelf beslissen wanneer u naar de Galapagos-eilanden wilt gaan.

Reis met ons en reis door je leven tussen speelse zeeleeuwen, elegante albatrossen, vuurrode Sally Light foot Crabs en sneaky Friate-vogels. Laat uw droom uitkomen en contacteer ons vandaag!

De verschillende klasse boten:

Ook biedt Rondreizen Peru verschillende boten aan waarmee je een cruise kunt maken naar de beroemde Galapagos-eilanden.
De boten waar je uit kunt kiezen zijn verdeeld in verschillende categorieën.

Toeristen klasse
Superieur klasse
Eerste klasse
Luxe klasse

Houdt er rekening mee dat hoe verder van tevoren je een cruise boekt, des te groter de keuze en de beschikbaarheid van de boten is.

Rondreizen Peru kan je helpen met het vinden van de juiste boot voor een onvergetelijke cruise.

Laat ons weten wat uw wensen zijn en we sturen u de mogelijkheden per e-mail. Heb je al een boot gezien waar je voorkeur naar uitgaat. Neem dan contact met ons op zodat wij de beschikbaarheid kunnen controleren!.

Hieronder hebben we enkele voorbeeldreizen Peru samengesteld met verlenging met de Galapagos eilanden. Deze rondreizen zijn natuurlijk aan te passen aan uw wensen.

vanaf US.$. 6.261,00

Lima, Arequipa, Tour Colca Cañon 2 dagen, Tour Titicacameer 2 dagen inclusief overnachting op het eiland Amantani, Toeristische Bus naar Cusco, Cusco stad, de Heilige Vallei, Klassieke Inca Trail 4 dagen, Machu Pichu, Zoutmijnen Moras en Moray en 4 dagen Jungle Lodge,  en daarnaast ook nog als laatste 5 dagen Galapagos inclusief 6 binnenlandse vluchten.  Kortom een mooie komplete rondreis.

vanaf US.$. 5.750,00

Lima, Arequipa, Tour Colca Cañon 2 dagen, Tour Titicacameer 2 dagen inclusief overnachting op het eiland Amantani, Toeristische Bus naar Cusco, Cusco stad, de Heilige Vallei,  Machu Pichu, Zoutmijnen Moras en Moray  en daarnaast ook nog als laatste 5 dagen Galapagos landtour. inclusief 4 binnenlandse vluchten. Kortom een mooie komplete rondreis Peru met Galapagos eilanden.

Waarom boeken bij Rondreizen Peru:

Snelle en betrouwbare antwoorden op je e-mails.
Persoonlijk contact via mail, telefoon of WhatsApp
Engels, Nederlands en Spaans sprekend.
Ondersteuning 24 uur per dag in geval van nood.
Lage prijzen voor ieder budget.
RondreizenPeru heeft Nederlandse eigenaren.

Voor meer informatie kunt u ons contacteren via ons webformulier.

Voor onze Belgische website klik hier

Galapagos eilanden bij Ecuador
Galapagos eilanden bij Ecuador
Galapagos eilanden bij Ecuador