• De Galapagos eilanden
  • Galapagos eilanden ecuador

Galapagos-eilanden Ecuador rondreis

Bij RondreizenPeru bent u aan het juiste adres voor (last minute) cruises, land tours, duik cruises en vliegtickets naar de Galapagos Eilanden. Ook kunnen we je helpen met rondreizen door Ecuador, vervoer en hotel boekingen.

Galapagos-eilanden bij Ecuador

De prachtige Galapagos-eilanden bij Ecuador

Welkom

Bij Rondreizen Peru bent u aan het juiste adres voor cruises, land tours, duik cruises en vliegtickets naar de Galapagos-Eilanden .

 

Een reis naar de Galapagos-eilanden is de reis van je leven. Het is gelegen op 1.000 km van het Ecuadoriaanse vasteland. Bovendien bestaat het  uit 13 grote eilanden.  Hiervan zijn er 5 bewoond.

De Galapagos-eilanden hebben een heel rijke flora en fauna. Ook wordt het bewonderd en bestudeerd door talrijke reizigers, wetenschappers en natuur liefhebbers. Wetenschappers worden nog steeds geconfronteerd met een groot mysterie.  Hoe is het mogelijk dat zo’n grote diversiteit van soorten zich kan ontwikkelen in een afgelegen locatie zoals de Galapagos-eilanden.

De eerste en belangrijkste reden voor toeristen en natuurliefhebbers om de Galapagos-eilanden te bezoeken is de veelheid van dieren.  Ook zijn de Galapagos-eilanden zijn over het algemeen bekend dankzij het Discovery Channel.

De Galapagos-eilanden zijn het hele jaar door met mooi weer gezegend. Daarom er is geen “beste” tijd om de kostbare eilanden te bezoeken. U kunt echter factoren zoals hoog seizoen versus laagseizoen en het klimaat overwegen. Weliswaar kunt U zelf beslissen wanneer u naar de Galapagos-eilanden wilt gaan.

Samengevat, de Galapagos-eilanden zullen je ongetwijfeld sterk beïnvloeden. Reis met ons en reis door je leven tussen speelse zeeleeuwen, elegante albatrossen, vuurrode Sally Light foot Crabs en sneaky Friate-vogels. Laat uw droom uitkomen en contacteer ons vandaag!

Ook kunnen we je helpen met rondreizen door Ecuador, vervoer en hotel boekingen.

Waarom boeken bij Rondreizen Peru:

Galapagos eilanden

Galapagos-eilanden

Snelle en betrouwbare antwoorden op je e-mails.
Persoonlijk contact via mail, telefoon of Skype.
Engels, Nederlands en Spaans sprekend.
Ondersteuning 24 uur per dag in geval van nood.
Lage prijzen voor ieder budget.
RondreizenPeru heeft Nederlandse eigenaren.
lastminutes.

 

 

Prijs: Afhankelijk van het aantal personen en eventueel bijzondere wensen.

Voor meer informatie kunt u ons contacteren via ons webformulier.

Ook biedt Rondreizen Peru verschillende boten aan waarmee je een cruise kunt maken op de beroemde Galapagos-eilanden.
De boten waar je uit kunt kiezen zijn verdeeld in verschillende categorieën.

Voor informatie van de boten klik op de link hieronder

Toeristen klasse
Superieur klasse
Eerste klasse
Luxe klasse

Houdt er rekening mee dat hoe verder van tevoren je een cruise boekt, des te groter de keuze en de beschikbaarheid van de boten is.

Rondreizen Peru kan je helpen met het vinden van de juiste boot voor een onvergetelijke cruise.

Laat ons weten wat uw wensen zijn en we sturen u de mogelijkheden per e-mail. Heb je al een boot gezien waar je voorkeur naar uitgaat. Neem dan contact met ons op zodat wij de beschikbaarheid kunnen controleren!.

Klik hier voor een voorbeeldreis naar de Galapagos eilanden. Deze rondreis kunt u natuurlijk geheel naar uw wensen aanpassen.

 

Voor onze Engelse website klik Cheaptours Peru