Search
Close this search box.

Rondreis Peru met Galapagos

Rondreis Peru met Galapagos

Rondreis Peru met Galapagos

Prijs vanaf in dollars $ 6.261,00 en afhankelijk van tijdstip van reizen en dollarkoers.

Schitterende complete rondreis Peru met tot slot 5 dagen naar de Galapagos eilanden in Ecuador.

Lima
Arequipa
Puno met Colca Canyon
Titicaca meer
Cuzco
Machu Picchu
Inca Trail 4 dagen
Amazone jungle 4 dagen
5 dagen naar de Galapagos eilanden

Rondreis Peru met Galapagos eilanden

Rondreis Peru met Galapagos eilanden 5 dagen

Dag 1

Ophalen van het vliegveld

Start van de rondreis Peru met Galapagos eilanden 26 dagen.

Aankomst in Lima: U wordt bij aankomst (meestal in de avond) opgehaald van het vliegveld en naar het hotel in Miraflores gebracht.

Dag 2

rondreis peru met galapagos

Lima City Tour

Vandaag verkennen we Lima met de Lima City Tour of indien gewenst te combineren met hanggliding langs de kust van Lima.
Hotel: Inka Frog Bed and Breakfast (zelfde als Dag 1)

Dag 3

rondreis peru met galapagos

Vlucht naar Arequipa en City Tour in de namiddag

U wordt naar uw hotel gebracht en in de namiddag wordt u opgehaald en verkennen we Arequipa met de Arequipa City tour.

Overnachting in Arequipa: Hostal Tierra Sur (of vergelijkbaar)

Beschrijving:

Arequipa City Tour

Duur : 03 uur

Vertrek om : 9am en 2pm

We bezoeken het Monasterie van Santa Catalina, de Plaza de Armas, het jesuitenklooster La Compañía met haar kerk en koepel. Daarna het huis van Tristan del Pozo, de wijk Yanahuara (zowel de kerk als het uitkijkpunt) waar men en prachtig uitzicht heeft over de stad. Als laatste bezoeken we de typische wijken el Carmen en Yanahuara.

Inclusief:
 • Vervoer
 • Officiële gids
 • Entrees

Dag 4

rondreis peru met galapagos

Colca Cañon Dag 1

Na het ontbijt in uw hotel wordt u opgehaald en vertrekken we om 8.30 naar Chivay. Onze eerste stop is het op 3900 meter hoogte gelegen reservaat genaamd Salinas y Aguada Blanca ook wel bekend als Pampa Cañahuas. Vervolgens nemen we de route naar de Colca Cañon.

De tweede stop is in een restaurant genaamd Chinitos gelegen op 4000 meter hoogte. Hier kunnen we gebruik maken van de toiletten en coca thee drinken. Verder kunt u de Misti en Picchu Picchu Chachani van de achterkant zien en de rotsformaties in de vorm van bomen aanschouwen. Vervolgens rijden we verder naar de hoogvlakte Toccra. Hier zien we lagunes en stroompjes gevoed door ondergronds opborrelend water. Verder zien we lama’s, alpaca’s en typische vogels uit de Andes.

De vierde halte is een uitzichttoren genaamd Pata Pampa. Het is op 4900 meter hoogte gelegen en is het hoogste punt van de hele reis waar we 8 vulkanen zien gesitueerd in als het ware een cirkel van vuur. Vanaf hier dalen we af naar Chivay, de belangrijkste stad van de Colca Cañon. Chivay ligt op 3650 meter hoogte. Aankomende in Chivay nuttigen we een lunch (niet inbegrepen in de prijs) en rond een uur of drie vertrekken we naar het pittoreske dorpje genaamd Coporaque en wandelen we een twee uurtjes aan deze kant van de vallei met prachtige uitzichten waarna we uiteindelijk aankomen bij de warmwaterbronnen van La Calera. Na de warmwaterbronnen keren we terug naar het hotel en wonen we in de avond een folkloristische show bij indien hierin interesse bestaat.

Dag 5

rondreis peru met galapagos

Colca Cañon Dag 2

Na ons ontbijt te hebben genuttigd beginnen we vervolgens met een wandeling van anderhalf uur. Deze wandeling geeft u de mogelijkheid op een rustgevende manier te genieten van het prachtige uitzicht op de Colca Canyon met zijn terrassen voor landbouw. Vervolgens komen we aan bij Cruz del Condor waar we de vlucht van de Condor kunnen waarnemen. Nadat we hebben genoten van de Colca Cañon en de vlucht van de Condor nemen we dezelfde weg terug naar Chivay. Op de terugweg zullen we enkele stops maken in verschillende dorpjes en interessante plaatsen.

De eerste halte is het dorpje Pinchollo. De tweede halte op de uitkijk Huayra Punko, waar we van een prachtig uitzicht genieten over de Colca Cañon. De derde halte is de uitkijkpost Antahuilque waar u de terrassen in vorm van een amfitheater en haar vijvers in de mysterieuze Colca Canyon kunt zien. De vierde stop zal een bezoek zijn aan de stad Maca. De optionele vijfde halte is het dorpje Yanque met de mooiste kerk in de Colca Cañon. Daarna keren we rond het middaguur terug naar Chivay, waar we tijd hebben voor een lunch. Na de lunch (13:00) rijden we door naar Puno waar we rond een uur of zes aankomen bij uw hotel.

Inclusief:
 • Transport
 • Engels/Spaanstalige gids
 • overnachting hotel
 • ontbijt dag 1 en 2
 • Entree tot het reservaat
 • Transport van Chivay naar Puno.
Niet inbegrepen:
 • 2 x lunch
 • 1 x avondeten
 • Toegang tot de warmwaterbronnen.

Dag 6

rondreis peru met galapagos

Tweedaagse Tour Titicaca Meer – Dag 1

U wordt opgehaald bij uw hotel rond 8:00 en vervolgens naar het haventje gebracht waar we de boot nemen (half uurtje) naar de drijvende eilanden van de Uros (rieteilanden). Hier kunt u rustig rondlopen, foto’s maken van en met de eilandbewoners, souvenirs kopen en een boottochtje maken op een typisch van riet gemaakt vlot. Vervolgens vertrekken we per boot naar het eiland Amantani. Bij aankomst wordt u verwelkomd door de eilandbewoners in hun typische klederdracht en uitgenodigd om een maaltijd te nuttigen in hun huis.  Nadat we hebben gelunchd zullen we wandelen naar een pre-inca tempel genaamd Pachatata en kunnen we het dagelijkse leven van de bewoners gadeslaan.  Na het avondeten kunnen jullie deelnemen aan een ceremonie en feest georganiseerd door de eilandbewoners. Overnachting bij de eilandbewoners.

Dag 7

rondreis peru met galapagos

Tweedaagse Tour Titicaca Meer – Dag 2

De volgende dag vertrekken we per boot om 8:00 naar Taquile, een ander eiland gelegen op 1 uur. Hier verrichten we een mooie wandeling over de prachtige paden met uitzicht over het helderblauwe water van het Titicacameer. Ook zien we hier de besneeuwde toppen van het Boliviaanse Hooggebergte aan de horizon. Op het centrale plein hebben de bewoners hun waren uitgestald, bekend vanwege de hoge kwaliteit.

Om 13:00 vertrekken we weer per boot naar Puno waar we om 16:00 aankomen. Avond vrij. Overnachting in Puno: Intiqa Hotel (of vergelijkbaar)

Dag 8

rondreis bolivia peru 3 weken

Bus naar Cusco Bus Puno – Cusco

(Toeristische Route met 4 Stops / Tours)

Bus: Inka Express

Overnachting in Cusco: Inkarri Hostal (of vergelijkbaar)

Beschrijving: Bus van Puno naar Cusco

Gedurende de rit naar Cusco, welke ongeveer 8 uur duurt, worden er 4 korte excursies gehouden en wordt er gestopt om te lunchen (alles inbegrepen). De eerste stop is de tempel van Andahuaylillas, ook wel bekend als de zogenaamde “Sixtijnse Kapel van Zuid-Amerika”. Vervolgens bezoeken we nog de Tempel Inka Raqchi en stoppen we bij de bergpas la Raya, gelegen op 4335 meter boven N.A.P. Verder zal er nog een bezoek worden gebracht aan het Inca Aymara museum van Pukara. Elke Tour / Bezichtiging wordt geleid door een gids, duurt ongeveer 20 – 40 minuten en er bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen en foto’s te maken.

Dag 9

rondreis peru met galapagos

Cusco City Tour

De Cusco City Tour begint op het centrale plein, de Kathedraal van Cusco en daarna brengen we een bezoek aan de eveneens indrukwekkende kerk La Compania. Vervolgens bezoeken we de Korikanch. De zonnetempel van de Inc’a waar de Spaanse Veroveraar op de fundamenten van deze tempel haar kerk heeft gebouwd. Daarna bezoeken we de inca ruïnes van Kenko, Tambomachay, Puca Pucara en het indrukwekkende ceremoniële Inca complex Sacsayhuaman. Dit is strategisch gebouwd  op een heuvel met uitzicht over Cusco.  Saqsayhuaman is gebouwd met immense met de hand vervaardigde stenen die met geweldige precisie zijn geplaatst. Sommige stenen zijn maar liefst 9 meter hoog en wegen haast 350 ton.

Niet inbegrepen:
 • Entree Korikancha
 • Entree Kathedraal
 • Bolleto Turistico

Om de bezienswaardigheden in en om Cuzco te bezoeken heb je toegangskaartjes nodig. Voor de ruïnes in en om Cuzco is dit een Bolleto Turistico en die is ook geldig voor de meeste bezienswaardigheden in de Heilige Vallei. De huidige prijs is ongeveer US$ 35. Voor de Kathedraal en de Qoricancha zijn aparte kaartjes nodig.

Dag 10

Tour in de Heilige Vallei

Deze tour vertrekt dagelijks in een privé busje, start om 9.00h en duurt tot 18.30h. Je bezoekt het dorp Pisac en haar traditionele markt, de ruïnes van Ollantaybambo en het archeologisch dorp Chinchero. Om negen uur in de ochtend pikt een busje je op bij je hotel. Je rijdt naar Pisac, zo’n 32 km rijden vanuit Cuzco. Hier heb je een mooi overzicht op de Heilige Vallei van de Inca’s en de stad Taray. Nadien trekken we verder naar Urubamba voor de lunch en dan verder naar Ollantaytambo. Na het bezoek keer je terug via dezelfde weg en stop je nog even in Chinchero, een oude agricultureel center.

Niet inbegrepen: 

Ontbijt en Lunch – Boleto Turistico

Informatie Inca Trail

De tocht begint in de nederzetting Vilcanota, ook wel bekend als kilometer 82 van de spoorlijn tussen Cusco en Aguas Calientes. Deze duurt in de regel 4 dagen. Tijdens de 43 kilometer die afgelegd zullen worden, ziet u verschillende ecosystemen en klimaten met haar bijbehorende verscheidenheid aan flora en fauna. Er zullen twee hoge passen overgestoken worden (de hoogste liggende op 4200 boven zeeniveau). Uiteindelijk wordt deze onvergetelijke tocht afgesloten met een adembenemend uitzicht op Machu Pichu, vroeg in de morgen bij opkomende zon, vanaf de zogenaamde Zonnepoort.

Tijdens de vierdaagse tocht komen we verschillende in graniet opgetrokken Inca bolwerken en nederzettingen tegen zoals Wiñay Wayna and Phuyupatamarca gelegen in een prachtig natuurlijk landschap. Ook zullen zien we honderden verschillende soorten orchideeën, kleurrijke vogels, en sprookjesachtige landschappen tegenkomen. Kortom, een mooie ervaring die elke cultuur en natuurminnende en sportief en avontuurlijk aangelegde toerist niet mag missen!

Dag 11

Klassieke Inca Trail, Dag 1 (12km)

De Inca Trail wordt elk jaar gelopen door duizenden toeristen. Deze Inca Trail is slechts een klein gedeelte van de in totaal 14 duizend kilometer aan wegen. Deze zijn aangelegd door de Inca´s in Zuid-Amerika en waarschijnlijk één van de meest indrukwekkende tot nu toe.

Elk jaar komen er ongeveer 25 duizend toeristen uit de hele wereld die deze route van 43 kilometer willen lopen leidende naar het Inca bolwerk Machu Pichu majestueus gelegen in de optrekkende mist van het overgangsgebied tussen Andes en Regenwoud.

Dag 12

Klassieke Inca Trail, Dag 2 (11km)

We klimmen nu omhoog vanuit Wayllabamba, ongeveer 3 uur door het alleen maar steiler wordende bos en een steeds meer indrukwekkend terrein.   Het is hierna nog eens een anderhalf uur klimmen tot aan de hoogste pas van de tocht (Huarmihuañusca oftewel ‘De Pas van de Overledene) op 4,200 meter hoogte. Gedurende dit deel van de tocht worden de wandelaars blootgesteld aan het kenmerkende Andesklimaat met haar eerst felle zon en later dichter bij de pas een zeer koude wind. Als we aangekomen zijn op de top kunnen we de voltooiing van het moeilijkste gedeelte van deze vierdaagse tocht vieren. De afdaling is vervolgens steil maar niet moeilijk. Na de tocht over de linkerkant van de vallei te hebben vervolgd komen we aan bij het kampeerterrein van de 2de nacht genaamd Pacamayo (3,600m). Er zijn hier toiletfaciliteiten.

Dag 13

hikings

Klassieke Inca Trail, Dag 3

Een korte klim van ongeveer drie kwartier zal u vervolgens naar de top van de tweede pas brengen: Runkuracay (4,000m). De afdaling vanaf deze pas is steil lopende over grote Incatreden en zal voorzichtig en met grote zorg genomen moeten worden. Het volgende gedeelte van de tocht , omhoog tot aan de 3de pas, is heel mooi aangezien de weg gekenmerkt wordt door hoge in steen uitgehouwen treden lopend langs indrukwekkend diepe afgronden. Na ongeveer 1 uur lopen vanuit Runkuracay zullen we in Sayacmarca arriveren.

Vervolgens zullen we een stukje moeten teruglopen om ons Incapad te vervolgen in Conchamarca. Dit is een kleine Inca nederzetting die in de schaduw van Sayacmarca is ligt.

Daarna brengt het pad ons tot aan de 3de pas (3,700m). Het uitzicht vanaf deze pas is schitterend en geeft zicht op met sneeuw bedekte pieken zoals de Salkantay (6,271m) en Veronica (5,750m).

We verlaten nu de plaats via een indrukwekkende Incatrap vanuit de westkant van de ruïnes die zeker uit duizend treden bestaat. Aan het einde van de dag zult u deze afdaling zeker in uw knieën voelen. Na ongeveer een uurtje lopen zien we al het dak van het Trekkers Hostel liggen. Hier zullen we de laatste nacht doorbrengen ( kamperen ) . Omdat het Hotel constant vol is zal ook hier in tentjes gekampeerd worden. In het restaurant van het Hotel kan er een maaltijd genuttigd worden, en zelfs een koel biertje of wijntje gedronken worden. Verder kan er hier gebruik gemaakt worden van de douches en toiletten.

Dag 14

Klassieke Inca Trail, Dag 4 tijdens rondreis Peru met Galapagos

De tocht van het Hostel tot aan Machu Picchu is zeer duidelijk aangegeven en loopt men in ongeveer anderhalf uur. De meeste mensen proberen om 4.30 s´morgen op te staan zodat zij Wiñay Wayna voor 5.30 kunnen verlaten om Machu Picchu vóór zonsopgang te bereiken. Hier kan men dan de Zonsopgang door de zogenaamde Zonnepoort meemaken. Het begint licht te worden om ongeveer zes uur en de eerste stralen van de zon verlichten Machu Picchu door de Zonnepoort om ongeveer zeven uur. De laatste klim van de tocht bestaat uit een vijftigtal haast verticale treden. Daarna komt men bij de Zonnepoort aan waar u het spectaculaire uitzicht op Machu Picchu in geheel haar glorie beneden omringd door een idyllisch landschap, ziet liggen.

VOOR DE VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN DE INCA TRAIL KLIK  HIER

Aanvullende informatie

Overnachting in Cusco Dag 14: Inkarri Hostal (of vergelijkbaar) 

LET OP:

DE INCA TRAIL MOET VANWEGE DE GROTE AANVRAAG REEDS 3 MAANDEN VAN TE VOREN GERESERVEERD WORDEN OM PLAATS TE KUNNEN GARANDEREN!

Inbegrepen 
 • Ophalen vanuit het hotel
 • Vervoer naar km. 82
 • Toegang tot de Inca Trail en Machu Pichu
 • Volledige Kampeeruitrusting
 • Dragers voor 4 dagen
 • Geserveerde maaltijden (ontbijt, lunch, dinner)
 • Engelse officiële gids
 • EHBO Uitrusting
 • Treinticket Aguas Calientes – Cusco
 • Vervoer treinstation Cusco naar het Hotel
 • CD met foto’s / video Tocht
Niet inbegrepen
 • Lunch en dinner in Machu Pichu
 • Eventueel busticket Machu Pichu naar Aguas Calientes
 • Overige wensen zoals een privé-tour (max. 2 personen)

Een extra dag/nacht in Aguas Calientes, en/of andere specifieke wensen kunnen wij in overleg tegen meerprijs voor u regelen.

 

Voor meer informatie omtrent onze 2-daagse Inca Trail gelieve met ons contact op te nemen.

Prijs: Afhankelijk van seizoen, aantal personen en eventuele bijzondere wensen. Voor meer informatie kunt u ons contacteren via ons webformulier.

Dag 15

Cusco – Vrije dag

dag uitrusten of zelf erop uit bijvoorbeeld: Mountainbiken in en rondom Cuzco,Hanggliding,Moras en Moray per mountainbike,Rafting op de Apurimac 1, 2, of 3 dagen

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Overnachting in Cusco: Inkarri Hostal (of vergelijkbaar)

Dag 16

Moras, Moray en Salinas

Beschrijving:

(Er bestaat een mogelijkheid om deze tour tegen meerprijs, met de mountainbike te doen)

Een ideale tour indien u Peru’s prachtige natuur en haar indrukwekkende cultuur met haar inca ruïnes en de lokale tradities en dorpjes wilt leren kennen.  Moray staat bekend om haar ruines in vorm gelijkend op een anfitheater. 

In Moray bevinden zich de schitterende terrassen die uit het Incatijdperk stammen.   Maras en Salinas  heeft een van Peru’s grootste zoutmijnen gekenmerkt door haar terrasering / zoutpannetjes.

Las Salinas is een overweldigend spektakel van zoutpannen met 4000 zoutbekkens. Zeker een bezoekje waart. en je kunt er waanzinnige foto’s maken.

 

Dag 17

12 daagse tour cuzco

Vlucht naar Puerto Maldonado en Puerto Maldonado Jungle Tour – Dag 1

Bij aankomst vanaf Cuzco wordt u opgehaald bij het vliegveld door een Engels sprekende gids en naar ons kantoor gebracht. Vanuit hier gaan we over een onverharde weg naar Puerto Nuevo (haven).

Vanuit de haven varen we ongeveer een uur met de boot over de Tambopata-river om de lodge te bereiken. De lodge ligt aan de binnenkant van de bufferzone van het Tambopata National Park. Tijdens de reis per boot heeft u de mogelijkheid om schitterende flora te zien zoals de ficus, Cecropias en fauna zoals heel veel soorten vogels. In de lodge wordt u ontvangen door de beheerder en uw gids geeft aan hoe uw verblijf zal gaan verlopen en laat u de lodge zien.

Na de lunch gaat u met de gids mee voor een wandeling om de flora en fauna in de omgeving te observeren. Na het eten krijgt u een gesprek met de gids voor het programma voor de komende dagen.

Overnachting in Inotawa Lodge

Maaltijden: inbegrepen: ontbijt, Lunch, Dinner

Dag 18

Puerto Maldonado Jungle Tour – Dag 2

Ontbijt.

We vertrekken vroeg in de morgen per boot om de activiteiten van de vogels te observeren. (psititácidos, ara’s, papegaaien en parkieten)

De “La Torre”klei lik is vergelijkbaar met de rest van de “Salt Licks” langs de rivier de Tambopata.  Bestaande uit een dijk aan de kant van de rivier met een hoogte van ongeveer 4 meter en een lengte van 20 meter.

Daarna zullen we een inheemse gemeenschap bezoeken.  Hier krijgt u direct van de lokale boer een indruk van de diverse soorten exotische vruchten van de Amazone zoals Copazu, Arazá, Papaja en Yuca die er groeien.

In de namiddag moeten we ongeveer 15 minuten lopen om het Tres Chimbadas Lake te bereiken. Op het meer gaan we aan boord van een traditionele Catamaran met roeiriemen. Hierdoor kunnen  we stil rond het meer varen.  Dit meer is de thuis basis van een familie reusachtige otters die we wellicht ook kunnen zien.  Er wordt ook nog een demonstratie gegeven van de traditionele vismethoden. Hierbij krijgt u de kans om de beroemde piranja te vangen.

Overnachting Inotawa Lodge

Maaltijden inbegrepen: Ontbijt, Lunch en dinner.

Dag 19

Rondreis Peru met Galapagos

Puerto Maldonado Jungle Tour – Dag 3

Vroeg op naar een andere “klei lik” op ongeveer 15 minuten van de lodge met de boot. Hier verzamelen zich Macaws en andere papagaaien.  Elke ochtend komen ze om te eten uit de minerale rijke bodem, een onvergetelijk spektakel. We keren te voet terug naar de lodge. Na het ontbijt bezoeken we een kleine familieboerderij van een lokaal gezin. Hier zien we hoe duurzame gewassen groeien in het regenwoud en hoe men medicijnplanten gebruikt.

Terug bij de lodge hebben we een late lunch en de rest van de middag vrij.

Overnachting  Inotawa Lodge

Dag 20

Puerto Maldonado Jungle Tour – Dag 4 en Vlucht naar Lima

We worden vroeg gewekt. Daarna gaan we ontbijten en per kano keren we terug naar Puerto Maldonado waar we naar de luchthaven worden gebracht voor onze retourvlucht.

Aavullende informatie

Inbegrepen tijdens rondreis Peru met Galapagos
 • Vervoer
 • Tweetalige gids
 • Alle maaltijden
 • Transfer van en naar het vliegveld
 • Welkomstdrankje
Niet inbegrepen rondreis Peru met Galapagos
 • Vliegticket
Praktische informatie voor uw rondreis Peru met Galapagos
 • Vertrek: alle dagen
 • Transport: per boot
 • Duur: 3, 4, 5 dagen tour
Meenemen tiijdens rondreis Peru met Galapagos
 • Comfortabele kleding
 • Hoed of pet tegen zon en regen
 • Video of foto camera
 • Zonnebrandcrème
Prijs voor de rondreis Peru met Galapagos

Afhankelijk van het aantal personen en eventuele bijzondere wensen. Voor meer informatie kunt u ons contacteren via ons webformulier

Binnenlandse vlucht 3

Puerto Maldonado – Lima

Internationale vlucht Lima – Quito (Ecuador)

U wordt van het vliegveld in Quito opgehaald en naar uw Hotel dichtbij het vliegveld gebracht

Dag 21

Rondreis Peru met Galapagos

Rondreis Peru met Galapagos eilanden dag 1

U wordt opgehaald bij uw Hotel en naar het vliegveld gebracht voor uw vlucht naar de Galapagos eilanden. Nadat u door de douane bent wordt u naar uw boot gebracht voor uw eerste bezoek aan de eilanden.

Dag 22

Rondreis Peru met Galapagos

Rondreis Peru met Galapagos eilanden dag 2

Om de Galapagos eilanden te bereiken gaan er diverse vluchten vanaf de steden Quito en Guayaquil op het vasteland van Ecuador. Rondreizen Peru zorgt voor de vliegtickets. De vluchten sluiten bijna altijd aan op je cruise of programma.

De vluchtprijzen zijn de laatste tijd vaak gewijzigd vandaar dat ze hier niet genoemd worden. Voor meer informatie en de laatste prijzen neem contact met ons op!

Na het inchecken op het vliegveld van Quito of Guayaquil, betaal je $10,00 per persoon voor een bezoekerskaart. Bij de douane op de Galapagos eilanden betaal je $100,00 per persoon entree voor het Nationaal Park Galapagos. Deze bedragen kunnen alleen in contant geld worden voldaan.

Vluchtprijzen en entree gelden zijn ten aller tijde onder voorbehoud. Ze kunnen elk moment gewijzigd worden door de Ecuadoraanse overheid of het Nationaal Park Galapagos. Rondreizen Peru draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor wijzigingen in de ticket prijzen of entree gelden van het Nationaal Park.

Dag 23

Rondreis Peru met Galapagos eilanden dag 3

Rondreizen Peru biedt verschillende boten aan waarmee je een cruise kunt maken op de beroemde Galapagos eilanden.

De boten waar je uit kunt kiezen zijn verdeeld in verschillende categorieën die je hier kunt vinden:

Tourist Class
Tourist Superior Class
First Class
Luxury Class

Houdt er rekening mee dat hoe verder van tevoren je een cruise boekt, des te groter de keuze en de beschikbaarheid van de boten is.

Rondreizen Peru kan je helpen met het vinden van de juiste boot voor een onvergetelijke cruise. Laat ons weten wat je wensen zijn en we sturen je de mogelijkheden per e-mail. Heb je al een boot gezien waar je voorkeur naar uitgaat. Neem dan contact op met Rondreizen Peru zodat wij de beschikbaarheid kunnen controleren!.

Dag 24

Rondreis Peru met Galapagos eilanden dag 4

In 1835 bezocht de onderzoeker Darwin de Galapagoseilanden. Hij bestudeerde de geologie en de biologie van vier van de eilanden. Hierbij ontdekte Darwin de vinken. De vinken die later naar hem vernoemd zijn en waarop zijn evolutie theorie is gebaseerd. De Darwin vinken bestaan uit 13 soorten. Deze vinken komen nog in grote getale voor op de eilanden.

De Galapagos is uniek. Dit heeft te maken met het ontstaan van de eilanden ongeveer twee miljoen jaar geleden uit vulkaanuitbarstingen. De eilanden zijn de toppen van een vulkanisch gebergte. Het grootste deel van dit gebergte ligt onder water, zo´n 3 km diep. Alle grotere eilanden hebben een vulkaan. Diverse vulkanen zijn nog actief en komen af en toe tot uitbarsting.
De Galapagoseilanden zijn een beschermd natuurgebied. Dit gebied bestaat uit dertien eilanden.  Op vijf van de eilanden mensen wonen. Sinds 1959 zijn de eilanden een Nationaal Park en sinds 1978 staan de eilanden op de lijst van Unesco als beschermd natuurgebied.

Dag 25

Rondreis Peru met Galapagos

Rondreis Peru met Galapagos eilanden dag 5

Op dag 5 van uw tour Galapagos wordt u op het vliegveld gebracht voor uw vlucht terug naar Quito.

Dag 26

Rondreis Peru met Galapagos

Indien uw vlucht terug naar Nederland in de avond is kunt u rechtstreeks door, anders een extra terug naar Quito.

 

Ook bestaat de mogelijkheid om een 4,6 of 8 daagse cruise te nemen.

Einde van de 26 daagse Rondreis Peru met Galapagos eilanden.

Voor de Belgische website klik hier