Kustgebied Peru

Paracas – Ica – Huacachina

 

Wij kunnen voor u de onderstaande Tours regelen in Paracas, Ica en Huacachina

 

A.  De Ballestas eilanden

B.  Paracas reservaat

C.  Buggies Huacachina

D.  Canon Pasos perdidos

E.  Pisco wijntour

 

 

F.  2 daagse tour kustgebied:

dag 1  Ballestas eilanden met Paracas reservaat en bezoek aan Huacachina.  Dag 2 Nazcalijnen en nachtbus naar Arequipa.

Hierbij kunt u kiezen uit twee paketten: Allereerst is het eerste pakket een tweedaagse tour waarbij u de eerste dag Islas Ballestas, het Paracas Reservaat en de Huacachina (Ica) bezoekt. Bij deze oase ( Hostal Suiza ) zult u ook overnachten. De tweede dag gaat u een rondvlucht maken over de Nazcalijnen. In de avond op de tweede dag gaat u met de nachtbus naar Arequipa waar u dus de derde dag in de morgen aankomt. Het vervoer is met de meest luxe en veilige bussen in Peru en privévervoer tussen Paracas en de Huacachina.

 

G.  3 daagse tour kustgebied

dag 1  Ballestas eilanden met Paracas reservaat en bezoek aan Huacachina. Dag 2  Cahuachi of Chauchilla tour. Dag 3 vlucht Nazca lijnen. Middagbus of nachtbus naar Arequipa.

Dit pakket is vergelijkbaar met de tweedaagse tour echter overnacht u nog een extra dag in Nasca alwaar u naast de rondvlucht nog Cahuachi en Chauchilla kunt bezoekt. Aankomst in Arequipa is op dag vier in de morgen.

 

 

Beide Tours zijn te combineren met onze overige onderdelen/tours in Arequipa.

Naast onze vermelde Tours en Bestemmingen kunnen wij natuurlijk ook andere bestemmingen voor u regelen en aanbieden. Door ons uitgebreide netwerk en contacten kunnen wij uw verblijf in Peru op maat en naar uw eigen wensen verzorgen!

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.