Sucre tours en markt Tarabuco

1. Sucre City tour halve dag (privé )
2. Sucre City tour hele dag ( privé )
3. Tarabuco hele dag ( met bus)
4. Tarabuco hele dag ( Privé tour )

Sucre tours

1. Sucre Tours – Half Day city tour (private)

Bestemming: Bolivia
Omdat de koloniale “witte” stad Sucre zo veel tempels en oude houten balkonhuizen heeft, bezoeken we alleen de belangrijkste. We zullen veel van hen onderweg zien, omdat we in het oude deel van de stad gaan wandelen.

Eerst nemen we u van uw hotel af en dan bezoeken we de volgende plaatsen:

Main Square (Plaza 25 de Mayo). Het is gelegen in het centrum van de stad. We lopen rond het plein, die de buitenkant van de hoofdgebouwen bewondert, zoals het stadhuis, het Vrijheidshuis, het departement van de afdeling en de metropolitaanse kathedraal. Vervolgens gaan we naar ASUR.

Inheems Textiel Museum ASUR, waar u alle soorten weefsels van verschillende Boliviaanse culturen kunt zien. Ook heb je de mogelijkheid om bekwame wevers te zien die de technieken tonen om inheemse textiel te vervaardigen. Dan gaan we naar La Recoleta.

La Recoleta, het is een historische plaats omdat de stad daar is opgericht en het is het hoogste deel van de stad, zodat u een prachtig uitzicht heeft op de stad.

Terug naar het hotel om 12:00 ca.

(Het programma kan worden aangepast aan de hand van de klant)

Details  Sucre tours:

Prive-service
Het begint om 09:00 of 14:30 uur vanaf uw hotel
Het duurt 3 uur
Inbegrepen:

Gids Spaans / Engels
Toegangsprijs (alleen voor Asur Museum
Google Translate voor bedrijven:Translator ToolkitWebsite TranslatorGlobal Market Finder

 


 

2. Sucre Tours – Full Day Sucre city tour(private)

.

Omdat de koloniale “witte” stad Sucre zo veel tempels en oude houten balkonhuizen heeft, bezoeken we alleen de belangrijkste. We zullen veel van hen onderweg zien, omdat we in het oude deel van de stad gaan wandelen.

Eerst nemen we u van uw hotel af en dan bezoeken we de volgende plaatsen:

Main Square (Plaza 25 de Mayo). Het is gelegen in het centrum van de stad. We lopen rond het plein en bewonderen de buitenkant van de hoofdgebouwen, zoals het Stadhuis, het Vrijheidshuis en het departement van de afdeling en de metropolitaanse kathedraal. Vervolgens gaan we naar ASUR.

Inheems Textiel Museum ASUR, waar u alle soorten weefsels van verschillende Boliviaanse culturen kunt zien. Ook heb je de mogelijkheid om bekwame wevers te zien die de technieken tonen om inheemse textiel te vervaardigen.

Dan gaan we naar La Recoleta.

La Recoleta

La Recoleta, het is een historische plaats omdat de stad daar is opgericht en het is het hoogste deel van de stad, zodat u een prachtig uitzicht heeft op de stad. Rond 12:30 hebben we een heerlijke lunch in het beste restaurant in Sucre, genaamd “Florin”. (Niet inbegrepen in de prijs) Later in de middag om 14:30 gaan we verder naar de volgende plaatsen:

Kasteel van La Glorieta (4 Km van de stad). We gaan met de auto naar het kasteel, dit herenhuis is een van de meest nieuwsgierige gebouwen van de republikeinse periode die behoorde tot een aristocratische familie. Het is een echte verzameling van de eclectische Europese architectuur.

Algemene Begraafplaats, we keren terug naar de stad om de begraafplaats te bezoeken die veel belangrijke personages herbergt en vaak kiezen de universiteitsstudenten deze plek om te studeren wegens zijn rustige gebieden.

Simon Bolivar Park, nog een rustige plek. Het is een voorbeeld van de Franse invloed. Er is een replica van de Eiffeltoren en de Boog van de triomf. Terug naar het hotel om 17:30 ca. (Het programma kan worden aangepast aan de hand van de klant)

f7

Details Sucre tours

Prive-service
Het begint om 09.00 uur vanaf uw hotel
Het duurt 6 uur
Inbegrepen:

Gids Spaans / Engels
Toegangsprijzen (Asur en La Glorieta)
De gedeelde tour vertrekt om 10:30 uur
De privé tour vertrekt om 09:30 uur
De capaciteit in de privé-tour is 5 personen en gedeelde tour 6 personen in één auto.

Belangrijk: Alle passagiers moeten paspoort- en persoonlijke verzekeringsdocumenten meebrengen

 

 


Tarabuco

3. Tarabuco – Full Day with public bus

 

Tarabuco is een koloniaal dorp gelegen 64 km van Sucre, 1 uur. met de auto. Elke zondag zijn er de meest kleurrijke en uitgestrekte markten van Zuid-Amerika, met een hoogwaardig vakmanschap zoals Charangos, Ponchos, Pullovers en Weavings. Zijn dansen, muziek, jurken en tradities houden de Inca (Quechua) cultuur levend.

Tarabuco is ook beroemd vanwege de Pujllay (Tarabuco’s Carnaval), deze feest herdenkt de strijd van 12 maart 1816, waarin de dorpelingen zich onder de leiding van Doña Juana Azurduy de Padilla bevonden en de stad bevrijd van de Spaanse krachten.

Details Sucre tours:
Toeristische bus naar Tarabuco om 08:30 vanaf de kathedraal Bezoek aan het plein Bezoek aan de hoofdkerk van de Tarabuco Bezoek aan de markt Lunch Toeristische Bus terug naar Sucre om 13:30 Aankomst in Sucre om 15:00 ca.

Inbegrepen:

Toeristische Buskaart RT

Tweetalige gids
Lunch
Niet inbegrepen:

Tips
(Alcoholische dranken
U moet brengen:

Hoed
zonnecreme
zonnebril
camera
Persoonlijke benodigdheden
Goede stemming en wat geld om een ​​aantal handwerk te kopen.

 

Included:
Tourist Bus Ticket RT
Bilingual guide
Lunch
Not Included:
Tips
(Alcoholic) drinks

 

 

 


 

4. Tarabuco – Private Tour – Full Day

Tarabuco – Private Tour – Full Day Tarabuco is een klein en koloniaal inheems dorp in het zuidoosten van Sucre. Het is 64 km. Weg van Sucre. Het weer is kouder dan Sucre, de reis duurt 1 uur en een half en de weg is verhard. Het is een van de belangrijkste centra […]

Tarabuco – Private Tour – Full Day

Tarabuco is een klein en koloniaal inheems dorp in het zuidoosten van Sucre. Het is 64 km. Weg van Sucre. Het weer is kouder dan Sucre, de reis duurt 1 uur en een half en de weg is verhard. Het is een van de belangrijkste attracties vanwege zijn dansen, muziek, kostuums en tradities die tot nu toe blijven.

Het kleine dorp Tarabuco leeft een dubbel leven als een superheld – van maandag tot zaterdag; Het is een slaperig klein dorpje. Maar op zondag wordt het omgevormd alsof door magie tot een kleurrijke, bruisende markt die inheemse mensen uit heel Bolivia aantrekt.

Het dragen van een traditioneel kostuum dat bestaat uit buitengewoon pom-pom en Spaanse Conquistador hoeden, geweven rokken en mantels, helpen de markthandelaars om de straten in een levende, ademende atmosfeer te worden.

Toeristen en inboorlingen zitten even onder deze levendige straatbeurs voor goederen zoals inheemse weefsels, groenten, coca bladeren, kleurstoffen of gekleurde draad, keukengerei en zelfs machetes!

Deze markt is een unieke ervaring en het is zeker de moeite waard om uit te checken voor een authentieke Andes-winkelwinkel. Na een bezoek aan de artisanale beurs en de inheemse markt van Tarabuco, krijgen we een heerlijke lunch in een typisch huis.

Details Sucre tours:

markt tarabucco - sucre tours

Laat om 08:30 vanaf uw hotel
Terug naar het hotel om 15:00 ca.
Alleen zondag
Inbegrepen:

Prive auto
Gids Spaans / Engels
Lunch
U moet brengen:

Hoed
zonnebril
zonnecreme
camera
Comfortabele wandelschoenen en persoonlijke benodigdheden

Einde van Sucre tours

Voor overige tours Bolivia klik hier