Search
Close this search box.

Gastronomische Tour Lima

Gastronomische tour Lima

Gastronomische Tour Lima

gastronomische tour lima

Ceviche een typisch heerlijk Peruaans voorgerecht

Tijdens de Gastronomische Tour Lima maakt u kennis met de geschiedenis van de Peruaanse Gastronomie.

Ons culinaire avontuur begint bij een typische Peruaanse markt. Hier zie u een breed
assortiment van Peruaanse producten uitgestald en kunt u genieten en proeven van
exotische vruchten die in Europa nauwelijks of niet bekend zijn. Laat u verrassen door
de grote verscheidenheid aan vis en zeevruchten ui de Stille Oceaan.

We zullen tijdens de Gastronomische Tour Lima ook een bezoek brengen aan één van Lima´s meest exclusieve en bekendste restaurants, te weten La Rosa Nautica, gelegen aan de kust waar u uw eigen Pisco Sour leert maken en Peru´smeest geprezen visgerecht te weten Ceviche. Dit gerecht raden wij u ook aan om een keertje te gaan eten in Lima. Ceviche en Pisco sour zijn de meest gegeten en gedronken aanraders. Vervolgens kunt u genieten van een heerlijke lunch,bestaande ui de meest symbolische gerechten uit de Peruaanse keuken.

 

 

Peru Culinair

gastronomische tour lima

Gegrilde Octopus met paarse aardappelen

Al gedurende enkele jaren op rij is Peru winnaar van de World Travel Awards in de categorie ‘beste culinaire bestemming ter wereld’ en niet voor niets kan men in Lima maar liefst drie restaurants vinden die in de Top 50 staan van beste restaurants ter wereld, te weten Central van top chef Virgilio Martinez, Maido van Mitsuharu Tsumura en Astrid & Gaston van Peru’s meest bekende top chef Gaston Acurio .

Al met al, zeker de moeite waard om uw verblijf in Lima te combineren met een bezoek aan een van bovenstaande restaurants of wellicht een van de vele andere restaurants in de buurt. U zult versteld staan van de Peruaanse keuken, waarbij men bovendien voor een zeer schappelijk prijs heerlijk kan eten.

Interesse !  Ga hier naar ons contactformulier

Lees meer over Rondreizen Peru