Search
Close this search box.

Fonteinen Van Lima

Fonteinen van Lima

Fonteinen van Lima

Parque de las Aguas Lima

Als u in Lima bent en u wilt iets gaan doen of bezichtigen dan kunt u ook eens gaan kijken bij het Parque de las Aguas Lima (fonteinen van Lima). Een schitterend schouwspel van diverse fonteinen voor jong en oud. Er is zelf 2 keer op een avond een show van fonteinen met film,geluid.

Bij deze tour bezoekt u in de avond het Magic Water Circuit van Lima. Het grootste fonteinen complex in de wereld.  Ben je in Lima dan moet je dit op je must-do lijstje zetten.  Het is een schitterend park wat je niet mag missen.

Ook is het gecertificeerd door het Guinness Book of World Records omdat het het hoogste en grootste  fonteincomplex ter wereld is. Hier zult u genieten van een prachtige weergave van water, licht, muziek en beelden gepresenteerd in het Parque de la Reserva, een van de mooiste en grootste parken in de stad Lima.

Het bezoek aan de fonteinen van Lima is een begeleide tour met een gids en inclusief alle vervoer.

Wat is er te zien in het Magic Water Circuit

Het meest indrukwekkend zijn de projecties van dansers die bewegen in een gigantische wolk van water die zich vormt bij de belangrijkste bron van het Waterpark .Het is een geweldige tour van 13 decoratieve fonteinen die elektronisch worden aangestuurd en in combinatie met een gesynchroniseerd lichtspel een visueel spektakel bieden.

U kunt een aantal van de bronnen betreden en communiceren met de waterstralen.

Vooral in een van de fonteinen die een lange haag vormt van water die je als bezoeker kunt oversteken.

Interesse !  Ga hier naar ons contactformulier

Voor onze Belgische website klik hier

fonteinen van lima
fonteinen van lima