Dagtour Colca Canyon met gids

Dagtour Colca Canyon

Dagtour Colca Canyon

Dag 1

 

Beschrijving

De Colca Canyon – Cañon de Colca in het Spaans – biedt reizigers de mogelijkheid om een kijkje te nemen in het dorpsleven van Peru, de Andes condors te spotten, verbluffende uitzichten te ontdekken, en over stoffige wegen te wandelen naar de diepste bergkloven ter wereld. Het is dan ook geen verrassing dat het nog steeds een van Peru’s meest populaire ervaringen is voor mensen die op zoek zijn naar avontuur.

’s Ochtends vroeg rond 2.30 uur komen we u ophalen bij uw hotel. Daarna rijden we naar Chivay. Dit ligt op de route van Arequipa naar Cruz de Condor. Als we enkele uurtjes gereden hebben stoppen we voor een ontbijt in Pampa Cañahuas, een belangrijke stad in de Colca Canyon.  Na het ontbijt hebben we een mooie wandeling op het programma staan.  Een wandeling met prachtige uitzichten over de Colca Canyon en ook zien we de prachtige terrassen voor de landbouw.

Vervolgens rijden we verder tot we aankomen bij Cruz del Condor. Hier kunnen we gaan genieten van de vlucht van de Condor.  Nadat we dit prachtige spektakel hebben kunnen waarnemen rijden we terug naar Chivay . Onderweg terug  stoppen we nog  enkele keren in leuke dorpjes en op mooie plaatsen waar men een mooi uitzicht heeft over de Colca Canyon. We gebruiken de Lunch in Chivay en daarna gaan we terug naar Arequipa, waar we ongeveer om 6 uur aankomen.

 

U dient een aantal dingen mee te nemen en te weten. Daarom is het belangrijk om hier rekening mee te houden voor de Colca Canyon dagtour.

 Informatie

Vertrek : alle dagen

Transport : per bus – te voet

Duur : gemiddeld 15 uur

Mee te nemen:

gemakkelijk zittende kleding

hoed of pet tegen de zon

video of foto camera

zonnebrandcreme

 

Inbegrepen

Vervoer

tweetalige gids

toegang tot de Colca Canyon

Ontbijt

 

Prijs: Afhankelijk van het aantal personen en eventueel bijzondere wensen. Voor meer informatie kunt u ons contacteren via ons webformulier.