• Rondreis Peru Quad

19 daagse rondreis Peru

 • Bestemming:
 • Duur: 19 dagen

Prijs in dollars $ 1.885,00

De Tours tijdens deze rondreis:

Lima: city tour
Ica: Islas Ballestas en Paracas reservaat
Nazca: opties Chauchilla tour, Cahuachi tour, vlucht Nazca lijnen
Arequipa Colca Canyon 3 dagen
Puno: Titicaca meer 2 dagen
Cuzco: City tour, Heilige vallei, Moras en Moray, Machu Pichu

19 daagse rondreis peru

 

 • alle vervoer met bus/mini (busje)huacachina
 • alle transfer bus/vliegveld/hotel/tours
 • City tours: Lima,Arequipa en Cuzco
 • Tours Peru: Paracas, Cahuachi, Colca Canyon, Titicaca meer, Heilige Vallei en Machu Picchu
 • Alle Hotel overnachtingen met ontbijt.
 • Bus Puno naar Cuzco ( incl Lunch en 4 excursies)
 • Binnenlandse vluchten
 • Paracas reservaat
 • Entree: Paracas/Colca Canyon/Machu Pichu
 • Engels/Spaans talige gidsen.

Indien van toepassing tijdens uw 19 daagse rondreis Peru

 • Trails: all inclusief (exl. Avondeten laatste dag)
 • Jungle tour all inclusief (excl. Avondeten laatste dag)
  • Lunch en avondeten
  • Vlucht over de Nazca Lijnen € 120,00
  • Luchthavenbelasting Nazca lijnen € 7,50
  • Cuzco: Bolleto Toutistico € 40,00
  • entree kathedraal Cuzco € 7,00
  • entree Moras en Moray € 3,00
  • Titicaca meer: entree Taquille € 3,00
  • Internationale vlucht Amsterdam – Lima

Bovenstaande kosten kunnen wij niet in de prijsmeenemen. Moeten ter plaatse betaald worden

 

DAG
1: Aankomst in Lima

2: Lima City tour

Stitched Panorama of Sand Dune Atacama Desert in Peru

3: Paracas – Ica Huacachina

4: Nazca Cahuachi tour

5: Nazca Rondvlucht Nazca lijnen (optioneel)

6: Arequipa City tour

7: Arequipa Colca Canyon tour dag 1

8: Arequipa Colca Canyon tour dag 2

9: Arequipa Colca Canyon tour dag 3

10: Puno Titicaca tour dag 1

11: Puno Titicaca tour dag 2

12: Busrit Puno – Cuzco met 4 touristische stops incl. Lunch

13: Cuzco City tour

14: Cuzco vrije dag

15: Cuzco tour Maras,Maray en Salinas

16: Tour Heilige Vallei dag 1

17: Tour Heilige Vallei dag 2 met bezoek Machu Picchu

18: Vlucht Cuzco – Lima

19: Vlucht Lima – Amsterdam

Dag 1

Begin van de 19 daagse rondreis Peru 19 dagen

Ophalen van het vliegveld Aankomst in Lima:

19 daagse rondreis Peru

U wordt opgehaald van het vliegveld en naar uw hotel gebracht

Dag 2

Lima City Tour

Vandaag verkennen we Lima met de Lima City Tour en/of wellicht interesse in hanggliding langs de kust van Lima.

Dag 3

Paracas-Ica-Nazca met privégids

Dag 1 van de Tour: U wordt opgehaald bij uw hotel en we vertrekken in bus (Cruz del Sur / Oltursa) naar Paracas. In het haventje vertrekken wij om 08:20 mer de boot naar de Ballestas eilanden in het Paracas Reservaat. We zien o.a. zeeleeuwen, zeehonden en pinguïns en we bezoeken de zogenaamde “Candelario” (een kandelaar welke in het zand is gegriefd). Vervolgens verkennen we het Paracas Reservaat in bus / te voet en bezoeken we het museum van het reservaat.

Na de lunch (niet inbegrepen) gaan we in Bus (Cruz del Sur / Oltursa) verder naar Ica waar u naar uw hotel wordt gebracht. Hier heeft u even de tijd op adem te komen, zich te verfrissen en in de namiddag gaan we de zandduinen in met een buggie of kunt u uitrusten bij het zwembad van het hotel. Overnachting  Hotel Banana’s Adventure aan de Oase of Hotel Villa Jazmin op 1 km van de Oase maar rustiger Hotel  ***

Dag 4

Paracas-Ica-Nazca

Dag 2 van de Tour: Indien u gisteren te moe was of indien we laat zijn aangekomen in ica gisteren dan doen we vandaag de Tour met de buggies: U wordt opgehaald en te voet (aangezien het hotel aan de oase ligt) lopen we naar de andere kant van de oase waar we met een buggie de zandduinen in gaan.

Na een half uurtje in volle vaart door de duinen te hebben gereden, bestaat er de mogelijkheid te sandboarden (met een soort snowboard de duinen naar beneden) glijden. Vervolgens rijden we weer terug naar de Oase (geschikt voor alle leeftijden. We hebben nog even de tijd om te douchen of te zwemmen en vervolgens tegen het middaguur (12:15) vertrekken we per bus (Cruz del Sur / Oltursa) naar Nazca (aangezien het een privé tour betreft bestaat er de mogelijkheid het programma enigszins aan te passen en eerst in Ica te lunchen, wij kunnen het zo inkleden zoals u het wenst).

In Nazca wordt u naar uw hotel gebracht. In de namiddag zullen we de zogenaamde Cahuachi Tour doen.

Dag 5
Pakket Paracas –Ica – Nazca met Privegids

Dag 3 van de Tour Vandaag kunt u een rondvlucht gaan maken over de beroemde Nazcalijnen.(optioneel) In de avond vertrekt u (zonder gids) per bus (Cruz del Sur / Oltursa) naar Arequipa waar u de volgende dag om 07:30 aankomt. U wordt van het busstation opgehaald en naar uw hotel gebracht.

Geen overnachting: nachtbus

Dag 6
Arequipa City

Aankomst in de morgen vanuit Nazca
Overnachting in Arequipa: Hostal Tierra Sur

Beschrijving:
Arequipa City Tour
Duur : 03 uur
Vertrek om : 9am y 2pm

Men bezoekt het Monasterie van Santa Catalina, de Plaza de Armas, het jesuitenklooster La Compañía met haar kerk en koepel, het huis van Tristan del Pozo, de wijk Yanahuara (zowel de kerk als het uitkijkpunt) waar men en prachtig uitzicht heeft over de stad en we bezoeken de typische wijken el Carmen en Yanahuara. Inclusief: Vervoer, Officiële gids en Entrees

Dag 7
Colca Canyon Dag 1

Na het ontbijt in uw hotel wordt u opgehaald en vertrekken we om 8.30 naar Chivay. Onze eerste stop is het op 3900 meter hoogte gelegen reservaat genaamd Salinas y Aguada Blanca ook wel bekend als Pampa Cañahuas. Vervolgens nemen we de route naar de Colca Canyon.

De tweede stop is in een restaurant genaamd Chinitos gelegen op 4000 meter hoogte. Hier kunnen we gebruik maken van de toiletten en coca thee drinken indien u last heeft van de hoogte. Verder kunt u de Misti en Picchu Picchu Chachani van de achterkant zien en de rotsformaties in de vorm van bomen aanschouwen. Daarna rijden we verder naar de hoogvlakte Toccra. Hier zien we lagunes en stroompjes gevoed door ondergronds opborrelend water. Verder zien we lama’s, alpaca’s en typische vogels uit de Andes.

De vierde halte is een uitzichttoren genaamd Pata Pampa. Het is op 4900 meter hoogte gelegen en is het hoogste punt van de hele reis waar we 8 vulkanen zien gesitueerd in als het ware een cirkel van vuur. Vanaf hier dalen we af naar Chivay, de belangrijkste stad van de Colca Canyon. Chivay ligt op 3650 meter hoogte. Aangekomen in Chivay nuttigen we een lunch (niet inbegrepen in de prijs) en rond een uur of drie vertrekken we naar het pittoreske dorpje genaamd Coporaque en wandelen we een twee uurtjes aan deze kant van de vallei met prachtige uitzichten waarna we uiteindelijk aankomen bijde warmwaterbronnen van La Calera. Na de warmwaterbronnen keren we terug naar het hotel en wonen we in de avond een folkloristische show bij indien hierin interesse bestaat.

Dag 8
Colca Canyon Dag 2

Na het ontbijt beginnen we met een wandeling van anderhalf uur die ons de mogelijkheid geeft op een rustgevende manier te genieten van het prachtige uitzicht op de Colca Canyon met zijn terrassen voor landbouw. Vervolgens komen we aan bij Cruz del Condor waar we de vlucht van de Condor kunnen waarnemen. Nadat we hebben genoten van de Colca Canyon en de vlucht van de Condor, rijden we door naar het plaatsje Cabanaconde. Op de route stoppen we op nog even bij het uitkijkpunt Tapay. In Cabanaconde zullen wij ons vervolgens installeren in het hotel.

Na de lunch in de namiddag (niet inbegrepen) bent u vrij en heeft u de mogelijkheid om naar het uitkijkpunt Achachigua te lopen, of mouintainbikes te huren of wellicht een uitstapje te maken te paard. Overnachting in Abanaconde

Dag 9
Colca Canyon Dag 3

Na het ontbijt zullen we terugkeren naar Chivay en zullen we enkele stops maken in verschillende dorpjes en interessante plaatsen. Bijvoorbeeld Huayra Punko, waar we een prachtig uitzicht genieten over de Colca Canyon. Daarna de uitkijkpost Antahuilque waar u de terrassen in vorm van een amfitheater en haar vijvers in de mysterieuze Colca Canyon kunt zien. De volgende stop zal een bezoek zijn aan de stad Maca. De optionele laatste halte is het dorpje Yanque met de mooiste kerk in de Colca Canyon. Daarna keren we rond het middaguur terug naar Chivay, waar we tijd hebben voor een lunch. Na de lunch (13:00) rijden we door naar Puno waar om een uur of 19:00 zullen aankomen.

Inclusief: Transport, Engels/Spaanstalige gids, overnachting hotel, ontbijt dag 2 en 3, Entree tot het reservaat en transport van Chivay naar Puno. Niet inbegrepen: 3 x lunch, 2 x avondeten en toegang tot de warmwaterbronnen.

Dag 10
Tweedaagse Tour Titicaca Meer – Dag 1

U wordt opgehaald bij uw hotel rond 8:00 en vervolgens naar het haventje gebracht waar we de boot nemen naar de drijvende eilanden van de Uros (rieteilanden). Hier kunt u rustig rondlopen, foto’s maken van en met de eilandbewoners, souvenirs kopen en een boottochtje maken op een typisch van riet gemaakt vlot. Daarna vetrekken we in de boot naar het eiland Amantani. Bij aankomst wordt u verwelkomd door de eilandbewoners in hun typische klederdracht en uitgenodigd om een maaltijd te nuttigen in hun huis. Als we hebben gelunch zullen we wandelen naar een pre-inca tempel genaamd Pachatata en kunnen we het dagelijkse leven van de bewoners gadeslaan. Na het avondeten kunnen jullie deelnemen aan een ceremonie en feest georganiseerd door de eilandbewoners. Overnachting bij de eilandbewoners.

Dag 11
Tweedaagse Tour Titicaca Meer – Dag 2

De volgende dag vertrekken we per boot om 8:00 naar Taquile, een ander eiland gelegen op 1 uur. Hier verrichten we een mooie wandeling over de prachtige paden met uitzicht over het helderblauwe water van het Titicacameer en besneeuwde toppen van het Boliviaanse Hooggebergte aan de horizon. Op het centrale plein hebben de bewoners hun waren uitgestald, bekend vanwege de hoge kwaliteit.

Om 13:00 vetrekken we weer per boot naar Puno waar we om 16:00 aankomen. Avond vrij. Overnachting in Puno.

Dag 12
Bus Puno – Cusco

Bus Puno – Cusco (Toeristische Route met 4 Stops / Tours) Inka Express

Beschrijving: Bus van Puno naar Cusco

Gedurende de rit naar Cusco, welke ongeveer 8 uur duurt, worden er 4 korte excursies gehouden en wordt er gestopt om te lunchen (alles inbegrepen). De eerste stop is de tempel van Andahuaylillas, ook wel bekend als de zogenaamde “Sixtijnse Kapel van Zuid-Amerika”. Vervolgens bezoeken we nog de Tempel Inka Raqchi en stoppen we bij de bergpas la Raya, gelegen op 4335 meter boven N.A.P. Verder zal er nog een bezoek worden gebracht aan het Inca Aymara museum van Pukara. Elke Tour / Bezichtiging wordt geleid door een gids, duurt ongeveer 20 – 40 minuten en er bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen en foto’s te maken.

Dag 13

CUZCO

Cusco City Tour

De Cusco City Tour begint op het centrale plein, de Plaza de Armas van Cusco (Cuzco) met een bezoek aan de Kathedraal van Cusco en eventueel een bezoek aan de eveneens schitterende kerk La Compania. Vervolgens bezoeken we de Korikancha: De zonnetempel van de Inc’a waar de Spaanse Veroveraar op de fundamenten van deze tempel haar kerk heeft gebouwd. Daarna bezoeken we de inca ruïnes van Kenko, Tambomachay, Puca Pucara en het indrukwekkende ceremoniele Inca complex Sacsayhuaman, wat strategisch gebouwd is op een heuvel met uitzicht over Cusco; Saqsayhuaman is gebouwd met inmense met de hand vervaardigde stenen die met geweldige precisie zijn geplaatst. Sommige stenen zijn maar liefst 9 meter hoog en wegen haast 350 ton.

Niet inbegrepen tijdens uw 19 daagse rondreis Peru: – Entree Korikancha – Entree Kathedraal – Bolleto Turistico

Om de bezienswaardigheden in en om Cuzco te bezoeken heb je toegangskaartjes nodig. Voor de ruines in en om Cuzco is dit een Bolleto Turistico en die is ook geldig voor de meeste bezienswaardigheden in de Heilige Vallei. De huidige prijs is ongeveer US$ 35. Voor de Katedraal en de Qoricancha zijn apparte kaartjes nodig.

Dag 14
Vrije dag – Cusco

Hotel in Cusco: Inkarri ***
In en rond Cuzco hebben we nog verschillende dagtours waaronder een bezoek aan een oude Inca hangbrug.

Dag 15
Tour Moras en Moray

Overnachting in Cusco: Inkarri Hostal (of vergelijkbaar)

Een ideale tour indien u Peru’s prachtige natuur en haar indrukwekkende cultuur met haar inca ruines en de lokale tradities en dorpjes wilt leren kennen. Moray staat bekend om haar terrassen in vorm gelijkend op een anfitheater.   Maras en Salinas  heeft een van Peru’s grootste zoutbekkens gekenmerkt door haar terrasering / zoutpannetjes.  De bevolking verzameld het zout en wordt op de markt verkocht. U moet hier zeker een bezoek brengen om prachtige foto’s te maken van deze zoutbekkens en prachtige omgeving.

(Er bestaat een mogelijkheid om deze tour tegen meerprijs, met de mountainbike te doen)

Hotel in Cusco: Inkarri ***

Dag 16
Tour Heilige Vallei dag 1 (en door naar Aguas Calientes)

Tour in de Heilige Vallei

Trein naar Aguas Calientes

Overnachting in twee sterren Hotel in Aguas Calientes

Deze tour vertrekt dagelijks en start om 9.00h. We bezoeken het dorpje Pisac met haar traditionele markt, de ruines van Pisac, het plaatsje Urubamba die bekend staat om zijn overheerlijke rivierforellen en natuurlijk de prachtige ruïnes van Ollantaytambo.

Om negen uur s’ ochtend worden jullie opgehaald bij het hotel. We gaan dan naar Pisac, zo’n 32 km rijden vanuit Cusco. Hier hebben we een prachtig overzicht op de Heilige Vallei van de Inca’s en de stad Taray. We gaan daar de ruines van Pisac bezoeken (die ook wel het Kleine machu Pichu worden genoemd) en de markt van Pisac met typische Peruaanse souvenirs en producten. Daarna rijden we verder naar Urubamba voor de lunch en dan verder naar Ollantaytambo waar we de indrukwekkende ruines zullen bezichtigen. Vervolgens nemen we de trein naar Aguas Calientes waar de nacht zullen doorbrengen om de volgende dag in alle vroegte als eerste Machu Pichu te bezoeken (in bus of te voet, indien gewenst – min of meer anderhalf uur klimmen)

Niet inbegrepen :

Lunch in Urubamba

Boleto Turistico

Dag 17
Tour Heilige Vallei dag 2 Machu Pichu
Machu Pichu

s’ morgens heeft u allereerst een rondleiding in Machu Picchu met onze gids van ongeveer twee uur. Daarna bent u tot in de namiddag vrij om zelf rond te lopen en/of om de Huayna Pichu te beklimmen (de piek die uitkijkt over Machu Pichu). In de namiddag rond een uur of vijf keren we in trein terug naar Ollantaytambo en vervolgens in bus naar Cusco.

Overnachting in Inkarri Hostal (of vergelijkbaar)

 

Dag 18
Vlucht naar Lima

U wordt in Cuzco bij uw hotel opgehaald en naar het vliegveld gebracht. Ook in Lima krijgt u weer een transfer naar uw hotel.

Dag 19
Vlucht naar Nederland

U wordt naar het vliegveld gebracht.
Einde van uw 19 daagse rondreis Peru

Samengevat, een complete 19 daagse rondreis Peru. De 19 daagse rondreis Peru is namelijk  één van de meest geboekte rondreizen Peru. Hetzelfde als de 21 daagse rondreis Peru.

Interesse ! Ga hier naar ons contactformulier