Rurrenbaque jungle fishing

Jungle Fishing & Camping – 6 Dagen

 

Rurrenbaque jungle fishing Piranna

Piranna

Rurrenbaque jungle fishing

Het Boliviaanse regenwoud is de thuisbasis van uitstekende visgebieden. Het ligt te midden van een spectaculaire omgeving.

Vanuit Rurrenabaque reizen we per kano de Beni rivier stroomafwaarts.

Beni grenst aan de staat Pando . In het noorden grenst het aan Brazilië. In het oosten aan en de staat Santa Cruz Santa en La Paz in het zuiden.  Het is de op één na grootste staat van Bolivia

Het werd opgericht op 18 november 1842 tijdens de regering van José Ballivian, kort nadat Bolivian zijn onafhankelijkheid won in 1825. 

Het grootste deel van Beni licht op 160 meter boven zeeniveau.  Het grootste deel van het departement vlak.  Beni wordt doorkruist door talloze rivieren, die allemaal bijrivieren van de Amazone zijn.

We varen totdat we de Undumo Rivier bereikt hebben.
Elke dag stoppen we op verschillende plaatsen. Hier gaan we vissen in de rivieren en meren midden in de prachtige jungle.
We brengen de nachten door in onze comfortabele tenten. Deze zijn natuurlijk uitgerust met horren. Op de rivieroevers kunnen we genieten van de rust van de jungle.
Tijdens de rondleiding bezoeken we ook een aantal inheemse gemeenschappen. Daar ontdekken we enkele jungle paden. Daar hebben we  ook de kans om een aantal dieren in het wild tegen te komen.

 

 

 

Soorten die bestaan in dit gebied omvat:

  • Surubi pintado
  • PACU blanco
  • Surubi atigrado

Voor de overige tours Rurrenbaque klik hier

[/day][/itinerary]