Klantervaringen/reacties:

Gastenboek Rondreizen Peru

Heeft u genoten tijdens uw tour met Rondreizen Peru? Laat ons weten hoe uw ervaring is geweest door een bericht achter te laten in het gastenboek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Gegrilde Octopus met paarse aardappelen

  Beste Jan,

  Onze geplande rondreis door Peru en Bolivia kon op het laatste moment niet doorgaan vanwege de Corona maar wij willen hierbij jullie toch hartelijk bedanken voor jullie inzet om alles wat al geboekt was om te zetten naar een nog nader te bepalen datum in 2021.  Veel sterkte toegewenst en hoop dat er vele aanmeldingen komen voor het komende jaar. In ieder geval is alles door jullie prima geregeld.

  Dank

   

  Julia en Pieter

  Rondreis Peru Bolivia
 • Hallo  Jan

  Nog bedankt voor het samenstellen van onze rondreis. We zijn net terug uit Peru.  Het was in één woord geweldig.  En wat een prima en gezellige gidsen. We gaan zeker nog een keertje naar het Noorden van Peru.

  Klaas en Maaike.

  Rondreis Peru
 • Jan en Maurice,

  Wij willen jullie nog hartelijk bedanken voor de geweldige rondreis die jullie voor ons hebben samengesteld. Alles is prima verlopen met geweldige gidsen en prima Hotels en schitterende tours.

  Kees en Marie.

  Rondreis Peru
 • Hallo Jan en Maurice,

  Net terug van onze prachtige 26 daagse rondreis die jullie perfect voor ons hebben samengeslted. Alles was prima in orde, De tours,hotels,gidsen. We denken erover nog een keer bij jullie terug te komen voor een reis naar het Noorden van Peru. Onze dank, Proficiat.

  Kees van Diemen, Amsterdam
 • Een jaar geleden bijna hebben we een mooie driedaagse tocht gemaakt in de Colca Canyon. De gidsen en dragers waren erg vriendelijk. Het is een practhige tocht en ik kan hem dan ook iedereen aanraden. Volgende keer weer via jullie Maurice – Groetjes Renata

  Renata Harmsen Assen
 • Bedankt voor het tot in de puntjes verzorgen van onze reis, alles was prima geregeld.

  Piet van Dam Rheden