Wist u dat u bij ons uw reis naar de Galapagos eilanden kunt boeken of uw rondreis met de Galapagos eilanden verlengen.

Wij kunnen voor u cruises, land tours, duik cruises en vliegtickets naar de Galapagos Eilanden regelen.

Een reis naar de Galapagos-eilanden is  één van de mooiste reizen van je leven. Het ligt op  1.000 km van het Ecuadoriaanse vasteland. Bovendien bestaat het  uit 13 grote eilanden.  Hiervan zijn er 5 bewoond.

De Galapagos eilanden hebben een heel rijke flora en fauna. Het wordt bewonderd en bestudeerd door talrijke reizigers, wetenschappers en natuurliefhebbers. Wetenschappers worden nog steeds geconfronteerd met een groot mysterie.  Hoe is het mogelijk dat zo’n grote diversiteit van soorten zich kan ontwikkelen in een afgelegen locatie zoals de Galapagos-eilanden.

De eerste en belangrijkste reden voor toeristen en natuurliefhebbers om de Galapagos-eilanden te bezoeken is de veelheid van dieren.  De Galapagos eilanden zijn vrijwel over het algemeen bekend voor de meeste mensen uit het Discovery Channel.

De Galapagos-eilanden zijn het hele jaar door met mooi weer gezegend. Dus er is geen “beste” tijd om de kostbare eilanden te bezoeken. U kunt echter factoren zoals hoogseizoen versus laagseizoen en het klimaat overwegen. U kunt zelf beslissen wanneer u naar de Galapagos-eilanden wilt gaan.

De Galapagos-eilanden zullen je ongetwijfeld sterk beïnvloeden. Reis met ons en reis door je leven tussen speelse zeeleeuwen, elegante albatrossen, vuurrode Sally Light-foot Crabs en sneaky Friate-vogels. Laat uw droom uitkomen en contacteer ons vandaag!

Ook kunnen we je helpen met rondreizen door Ecuador, vervoer en hotel boekingen.

Klik hier voor de diverse boten