Search
Close this search box.

Cuzco Hang gliding

Cuzco hang gliding

Cuzco – hang gliding

Ook de meer avontuurlijk ingestelde toerist komt ruimschoots aan zijn trekken. Zo is het mogelijk bij ons een tandemvlucht te boeken om als een condor te zweven.

U vliegt met een professionele instructeur.

cuzco hang gliding

Al duizenden jaren droomt de mens ervan om te vliegen. Heb je dat soort dingen al een paar keer eerder gelezen?
Welnu, tegenwoordig komen veel mensen heel dicht bij dat vaak uitgedrukte verlangen door in de wind te leunen, een paar stappen te nemen en dan zachtjes gezelschap te scheiden met het land van de Inca’s onder hun voeten … en misschien een paar minuten later te veranderen in de stijgende warme lucht van een thermische en uiteindelijk stijgen, totdat je slechts een pik bent, hoog en ver weg in de domeinen van de Condor. Gewoon hier pauzeren om je te laten genieten van die ongelooflijke dagdroom voor nog een paar momenten…..
Welkom bij de opwindende sport van paragliding (in veel landen parapen als parapenet) over de Heilige Vallei van de Inca’s. Wees verbaasd over het idee dat waar je mee kunt experimenteren in een echt vliegtuig net zo kan worden geïnduceerd door een gevulde rugzak die je overal mee naartoe kunt nemen, hoe dan ook, op elk moment.

Anta

Een andere optie is Anta, kosten 100 USD, hierbij is er wat meer hoogteverschil, bijna 1000 meter en als de condities goed zijn zou men wat langer kunnen vliegen. Panorama is ook erg mooi, volgens de Instructeur.

 

Derde optie is Pisac

– kosten 130 USD (vlucht over de ruines – dorp – vallei).

Hierbij is het vervoer heen en terug vanuit Cusco, materiaal, vlucht, etc inbegrepen.

Minimaal dos personen die vliegen.

Gemiddelde vlucht duurt tussen de 12 – 20 minuten.

 

Voor meer informatie omtrent de tandemvlucht kunt u contact opnemen met ons via ons contactformulier.

Laat u vervoeren in hemelse sferen en boek uw tandemvlucht gedurende uw verblijf in Cuzco.

Voor de overige tours in Cuzco klik hier

Hier de Belgische website