De Galapagos eilanden

De verschillende boten naar de Galapagos eilanden:

Waarom boeken bij Rondreizen Peru.Galapagos eilanden ecuador

Snelle en betrouwbare antwoorden op je e-mails.
Persoonlijk contact via mail, telefoon of what’s app.
Engels, Nederlands en Spaans sprekend.
Ondersteuning 24 uur per dag in geval van nood.
Zeer lage prijzen voor ieder budget.
RondreizenPeru heeft Nederlandse eigenaren.
lastminutes.

 

 


Toerist klassecanvas

Kleine jachten voor 16 tot 20 passagiers. De cabines hebben stapelbedden. De service op de boot is goed. Tourist klasse boten zijn niet altijd voorzien van air-conditioing.  Alle cabines hebben privé sanitair. Er is niet altijd warm water aanwezig. De stabiliteit van de boot is matig. Dus als je last hebt van zee-ziekte, kun je beter voor een hogere klasse boot kiezen. Voordeel is: met minder mensen heb je meer tijd over. Langer op de eilanden en minder lange wachttijden. Natuurlijk komen ze ook dichter bij het land.

 

Prijs: vanaf  $ 850,00


 

Toerist Superieur klasse

tourist-classe-superior Kleine jachten voor 16 tot 20 passagiers. De cabines hebben over het algemeen stapelbedden.  De service op de boot is goed. Tourist Superior klasse boten hebben air-conditioning en een zonnedek. Alle cabines hebben privé sanitair met warm water. Deze klasse boten zijn de meest populaire vanwege de prijs en kwaliteit. Ook de stabiliteit is iets beter. Ook deze boten kunnen dichter bij land voor anker.

Prijs: vanaf  $ 1.000,00

 


 

Luxe klasse

luxe classe boort de galapagos eilanden

Dit zijn de meest luxe boten met een varierende capaciteit tussen de 16 en 100 passagiers. Deze hebben veel luxe en comfort. Deze boten hebben meerdere barren, eetruimtes, gemeenschappelijke ruimtes, ruim zonnedek. Ook meerdere dekken met verschillende type cabines. Sommige boten hebben ook een zwembad. Voordeel van deze boten is de stabiliteit. Nadeel is dat ze verder uit de kust voor anker gaan.

Prijs: vanaf  $ 1.300,00

 


 

Eerste klasse

first-kalsse boot de galapagos eilanden Dit zijn de luxe kleinere jachten voor 16 tot 30 passagiers. De cabines hebben over het algemeen lage bedden. De service op de boot is zeer goed te noemen. Eerste klas boten hebben altijd air-conditioning en een zonnedek. Alle cabines  hebben privé sanitair met warm water.

Prijs: vanaf  $ 1500,00

 

 


Einde pagina van de Galapagos eilanden

Ga hier naar een voorbeeldreis met de Galapagos eilanden

Voor meer informatie beschikbaarheid, lastminutes neem contakt met ons op.