Bezienswaardigheden Lima stad

Bezienswaardigheden en tours Lima

Lima stad

Lima is gesticht in 1535 door Francisco Pizarro. De koloniale  hoofdstad  is nu een stad met meer dan 10 miljoen inwoners. Het is niet alleen de hoofdstad van Peru maar ook het centrum van vele economische activiteiten. Natuurlijk heeft het ook een prachtig historisch oud centrum. Prachtige gebieden aan de zee met adembenemend uitzichten. Lima heeft ook een groot assortiment van entertainment en een zeer goede gastronomie.

Nog niet lang geleden heeft de Peruaanse Keuken de top bereikt van gastronomie waarbij Peru nu reeds enkele jaren op rij de World Travel Awards heeft gewonnen in de categorie Beste Culinaire bestemming en daarom kan men in Lima 3 restaurants vinden die in de Top 50 staan van beste restaurants ter wereld. Bent u in Peru, dan raden wij u aan om eens in één van deze top restaurants te gaan eten, zeker de moeite waard.  Voor weinig geld, kunt u in Peru in een top restaurant eten.

Na aankomst op het vliegveld in Lima wordt u naar uw hotel gebracht in Miraflores. Een prachtige wijk waar de meeste toeristen heengaan voor hun eerste overnachting.  Miraflores ligt aan de kust en je hebt er prachtige uitzichten over de Oceaan. Natuurlijk is er heel veel te bewonderen in Lima en omgeving. Er zijn diverse tours, vele musea en veel prachtige gebouwen in het historisch centrum. Ook een aanrader is Lima te bewonderen by nigfht,  Al de historische gebouwen zijn prachtig verlicht en kunt u er schitterende foto,s maken van Plaza Grau, Plaza San Martin, het Franse paleis, de Kathedraal van Lima en de Baseliek.

Lima stad is zeker een bezoekje waard om eens rustig rond te kijken. Heeft u meer tijd dan raden wij u ook aan een avondje bij te wonen van een folkloristische show.  Voor meer informatie contacteer ons.

Klik hieronder op de foto voor de beschrijving van de hoogtepunten in  Lima.

 

Bezienswaardigheden Lima

City tour met Larcomar

Bezienswaardigheden Lima

Pachacamac

Bezienswaardigheden Lima

Gastronomische tour

Fonteinen van Lima