Amboro park

Amboro Park

El Fuerte en El Refugio Los Volcanes.  Amboro park

Heeft u een rondreis gemaakt met begin Peru en vertrekt u vanuit Santa Cruz weer terug naar huis dan is dit een ideale plek om even uit te rusten.

Uw tweetalige gids zal u in de morgen ophalen bij uw hotel in Santa Cruz. Ongeveer 2,5 uur later arriveert in in het kleine dorpje Samaipata.  Bovendien krijgt u hier even de tijd om door de kleine straatjes te wandelen, gevolgd door een lunch. Na de lunch bezoekt u het museum van El Fuerte in Samaipata en de archeologische plek van El Fuerte op ongeveer 9 km van Samaipata. Daarna wordt u naar El Refugio Los Volcanes gebracht.

El Refugio Los Volcanes.

Een unieke tour voor de natuurliefhebbers en vogelwachters en een ideale plek om te ontspannen na een lange reis. Deze tour brengt u naar de verborgen schatten in Nationaal Park Amboro.  Een echt overweldigende natuur. Meer dan 200 soorten vogels en 100 soorten orchideeën en bromelia’s kun je hier vinden. De puma en andere wilde katten en de tapir wonen in dit gebied.

De Armadillo, de coati, apen en veel andere zoogdieren leven hier in overvloed. Het gebied waar de prachtige koloniale stijl lodge ligt is echt uniek. De lodge heeft zes kamers met eigen badkamer en hangmatten vanwaar u de steile rood gekleurde zandsteen bergen van Volcanes kunt zien. Er zijn veel paden waaruit u kunt kiezen naar de watervallen. Ook zijn er speciale orchideeenpaden en nog veel meer. U overlegt met de gids welke route u wilt gaan lopen. Op de tweede dag na het middageten brengt de gids u terug naar Santa Cruz of Samaipata

Inbegrepen.Amboro park

Vervoer vanuit Santa Cruz en terug naar Santa Cruz of Samapaita.
Intern transport in El Refugio Los Volcanes in een 4 x 4
Spaanse of Engelstalige gids, afhankelijk van beschikbaarheid.
Ook zijn de toegangsprijzen inbegrepen

Niet inbegrepen
Drankjes tussen de maaltijden.

 

Voor deze tours Santa Cruz op onze Belgische website klik hier

Voor de andere tours in Bolivia klik hier

Einde van de tour Amboro Park