Amazone Peru – het Peruaanse regenwoud

Als je er aan denkt om een jungle of regenwoud te bezoeken, dan kan het niet veel beter dan een bezoek aan de Amazone Jungle in Peru.

Peru is ook een fantastische keuze voor een bezoek aan de jungle, omdat de toegankelijkheid van de jungle veel gemakkelijker, veiliger en voordeliger is dan in andere landen, zoals Brazilië (waar uitgebreide reizen nodig zijn om het echte binnenland van de jungle te bereiken).

 

Aapje

Amazone

Vlieg nu snel en voordelig met LAN Peru in 1 uur van Cuzco naar Puerto Maldonado en daarna per boot naar onze lodge.  En met Peruvian Airlines in 1 uur en 45 minuten van Lima naar Iquitos.  Ervaar hier het regenwoud met één van onze aanbiedingen. Voor meer inforrmatie omtrent de Innotawa lodge of de lodges van Muyuna in Iquitos kunt u op de onderstaande pagina’s terecht.

Voor al onze Jungle Tours in Iquitos en Puerto Maldonado brengen wij u graag een offerte op maat uit. Laat ons uw wensen weten en wij zorgen voor de rest.

Tours Iquitos en Puerto Maldonado

Peruaanse regenwoud

Blauw – gele Ara’s

Peruaanse Regenwoud

Kleinste aapje ter wereld ( dwergoeistiti )

 Innotawa Lodge  ( Cuzco  Puerto Maldonado )                                                                                                                                                                   Muyuna Lodge  ( Iquitos )

 

 

Wij zijn uw specialist in Flexibiliteit. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.