~~~~Trein naar Cusco - Andean Explorer~~~~

 

 

 

Beschrijving

 

 

Deze schitterende reis in Eerste Klas begint in het historische Cusco om te eindigen aan de kust van het Titicacameer (of omgekeerd) en is een uiterst interessante, edoch wel iets duurdere optie om u tussen beide plaatsen te laten vervoeren en het schitterende landschap op een spectaculaire en zeer aangename wijze te ervaren. Mocht het in uw budget passen dan kunnen wij bij eenieder deze reis ten zeerste aanraden.

De tocht gaat over de Peruaanse hoogvlakte omringd door de prachtige toppen van de Andes en klimt gestaag naar koelere oorden (Puno) of daalt af naar het wat mildere en aangenamere klimaat van Cusco. Tijdens de rit kunnen er alpaca’s en vicuna’s (familie van de lama’s) worden waargenomen evenals vele bergmeertjes en lagunes gelegen langs de spoorlijn. Een observatiewagon, haast volledig van glas voorzien, biedt de reizigers de mogelijkheid om ten volle van de prachtige natuur te genieten. Op het hoogste punt van de reis, la Raya, zal een korte stop gemaakt worden.

Er wordt een driegangen Lunch geserveerd evenals Ontbijtmenu samen met verschillende snacks. Daarnaast is er een bar en restaurant, welke continu open zijn en waar u naar believen, tegen additionele kosten, eten en/of drinken kunt bestellen.

 

Mocht u liever in BUS reizen, vraag dan via ons webformulier verdere informatie aan!

Practische informatie

Vertrek: maandag, woensdag, zaterdag

Transport: per trein (eerste klas)

Meenemen

Comfortabele kleding

Video of foto camera

Inbegrepen

Snacks

Lunch

Transport

 

niet inbegrepen

Fooi

Extra eten en drinken in Bar en Restaurant

 

Prijs: vanaf € 199,00 Afhankelijk van het aantal personen en eventuele bijzondere wensen. Voor meer informatie kunt u ons contacteren via ons webformulier.

trein

RondreizenPeru émail: rondreizenperu@rondreizenperu.eu

skype: olimpiatoursperu