Rondreizen Peru

Voor uw individuele rondreis Peru en Bolivia

Sacsayhuaman

~~~~Titicaca dagtour~~~~

 

 

 

U wordt bij uw hotel rond 8.00 uur opgehaald en vervolgens naar het haventje gebracht waar we de boot nemen naar de drijvende eilanden van de Uros (rieteilanden). Hier kunt u rustig rondlopen, foto’s maken van en met de eilandbewoners, souvenirs kopen en een boottochtje maken op een typisch van riet gemaakt vlot (voor meer informatie zie onze halve dag tour naar Uros).

 

Daarna vetrekken we in boot naar het eiland Taquile, een eiland gelegen op ongeveer 1 uur. Hier maken we een mooie wandeling over de prachtige paden met uitzicht over het helderblauwe water van het Titicacameer en besneeuwde toppen van het Boliviaanse Hooggebergte aan de horizon.

In tegenstelling tot de drijvende eilanden van Uro's is Taquile een echt, vast, eiland. De ongeveerd 1100 bewoners spreken Quechua en trouwen bijna uitsluitend met elkaar. Er zijn geen wegen op Taquile en ook geen auto's, en en merkwaardig genoeg ook geen honden. Er zijn ook geen hotels op het eiland. Toeristen die op het eiland willen overnachten worden ondergebracht in particuliere huizen bij families. De vaste bewoners van het eiland staan bekend om hun gastvrijheid. Wees erop voorbereid dat de accommodatie primitief is. Veel gasten die een nachtje overblijven hebben behalve hun eigen slaapzak, warme kleren en een zaklantaarn, ook eten bij zich om te delen met de familie waar ze worden ondergebracht

 

 

 

Om 13:00 uur vetrekken we weer per boot naar Puno waar we om 16:00 uur aankomen.

Practische informatie

Vertrek: alle dagen

Transport: per Bus/Boot/Te voet

Duur: hele dag

Meenemen

Comfortabele kleding

Hoed of pet tegen de felle zon ( 4000 m)

Video of foto camera

Zonnebrandcreme

 

Inbegrepen Niet Inbegrepen

Ophalen vanuit het hotel Lunch op , Fooi

Tweetalige gids

Toegang

Vervoer

 

 

 

 

Prijs: Afhankelijk van het aantal personen en eventuele bijzondere wensen. Voor meer informatie kunt u ons contacteren via contactformulier.

RondreizenPeru émail: rondreizenperu@rondreizenperu.eu

skype: olimpiatoursperu