~~~~ Tours Rurrenabaque~~~~

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jungle Madidi - 2 Dagen groep-dienst

 

Dag 1: .

La Paz - Rurrenabaque - Madidi Jungle 08:30 . - Vertrek per boot van Rurrenabaque naar Madidi Jungle . De comfortabele buitenboordmotor boottocht duurt 3 uur De reis is een kans om de flora te observeren , fauna en landschappen als de Bala Canyon. 10:30 -. Aankomst op een plaats genaamd Caquiahuara, waarbij u gedurende een periode van 15 minutende tijd krijgt om de natuurlijke klei muur met nestelende ara's te zien. 12:00 - Aankomst in Madidi Jungle Ecolodge en accommodatie in Typische behuizing met een gedeelde badkamer. 13:00 - Lunch en Rest. 15:00 - Wandeling naar de Tareche weg naar de muur waar de ara's en papegaaien nestelen in de buurt van de rivier de Aguapolo. Hier kunnen we de vogels observeren, vooral ara's en papegaaien en zien we het prachtige tropische regenwoud. Tijdens deze tour zullen we hopelijk ook zien sommige soorten primaten en zoogdieren. Een van de meest voorkomende soorten zijn de wilde zwijnen die in grote groepen leven. Na het bekijken van de zonsondergang en de muur van de nestende ara's, keren we terug naar de Ecolodge. Deze activiteit zal ongeveer 4 tot 5 uur duren. 18:00 - Diner in Madidi jungle Ecolodge. Optie a: Wandeling in de Nacht op een van onze paden om naar de nachtelijke fauna van de jungle te kijken. Ideaal voor het luisteren naar de symfonie van het bos, veroorzaakt door een ontelbare variëteit . insecten Optie B: Praten over de geschiedenis van de Indiase gemeenschap San José de Uchupiamonas en Madidi National Park.

 

Dag 2:

Madidi Jungle - Rurrenabaque 07:30 . - ontbijt in de Ecolodge 08:00 - Loop langs de Mapajo Trail. Vergezeld door een native gids krijgt u de gelegenheid om verschillende ecosystemen te onderzoeken van het regenwoud van de oude wijsheid in combinatie met wetenschappelijke kennis. interpreteren Verklaring van geneeskrachtige planten. Observatie Wildlife. We keren terug naar het kamp. De activiteit duurt 4 tot 5 uur. 00:30 - Lunch en rust. 14:00 - Optioneel: Ambacht activiteit of korte wandeling langs de Cullpana pad. 15:30 - Terug met de boot naar Rurrenabaque. Tijdens uw terugreis, raden wij u aan om goed naar de gids te luisteren, deze tour is een laatste kans om exotische soorten te zien, zoals de zwarte kaaiman, capibara's en nog veel meer. Als je geluk hebt; kijk naar de jaguar en gigantische rivier otter! De terugreis per boot duurt 2 uur. 17:30 - Aankomst in Rurrenabaque. Transfer naar de luchthaven of verblijf in het hotel (niet inbegrepen) .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

inbegrepen:

Transfer: luchthaven - hotel - luchthaven

Accommodatie in Dorm Lodge

Boot

Transport 4WD jeep

Inheemse tweetalige gids

 

 

Niet inbegrepen:

Entree tot de beschermde gebieden (160 Bs. Per persoon)

Alcoholische dranken en frisdranken

Hotel in Rurrenabaque

Vliegtickets

 

 

Wat moet u meenemen:

Grote rugzak en een middelgroot één voor uitstapjes

Comfortabele kleding van katoen, lange mouwen shirts van heldere kleuren

Badpak

Hoed of pet

Gesloten en comfortabele schoenen te lopen

Zonnebrandcrème

muggenspray

 

 

Om deze reis te maken wordt u aanbevolen een vroege vlucht van de stad La Paz naar Rurrenabaque te maken of verblijf een nacht voor in deze stad. De vlucht duurt 40 minuten en is een kans om het adembenemende uitzicht op de Cordillera Real de los Andes en de majestueuze Amazone rivieren Beni en Tuichi genieten.

 

Boomklimmen
Pampas Caracoles
Pampas Caracoles

 

Jungle Fishing & Camping - 6 Dagen

 

Jungle Fishing & Camping - 6 Dagen

 

Detail:

 

Het Boliviaanse regenwoud is de thuisbasis van uitstekende visgebieden en ligt te midden van een spectaculaire omgeving.

Vanuit Rurrenabaque reizen we de Beni rivier stroomafwaarts met de kano, totdat we de Undumo River bereikt hebben.. Elke dag stoppen we op verschillende plaatsen om te vissen in de rivieren en meren in de jungle. we brengen de nachten door in comfortabele tenten die zijn uitgerust met horren op de rivieroevers waar we kunnen genieten van de rust van de jungle. Tijdens de rondleiding bezoeken we ook een aantal inheemse gemeenschappen en ontdekken enkele jungle paden, waar we hebben de kans om een aantal dieren in het wild tegen te komen. Soorten die bestaan ​​in dit gebied omvat:

 

 

Surubi pintado (pseudoplatystoma corruscans)

PACU blanco (piaractus brachypomus)

Mamuri (Brycon sp.)

Surubi atigrado (Pseudoplatystoma fasciatum)

 

 

=============================================================================================================

 

 

 

 

 

 

Chalalán Ecolodge - 4, 5 or 6 Dagen

 

Chalalán Ecolodge - 4, 5 of 6 dagen

 

. * Ook mogelijkheden voor 5 of 6 dagen Tours Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

 

Dag 1:

La Paz - Rurrenabaque

(. 50 min) - Flight La Paz (El Alto Internationale Luchthaven) Rurrenabaque.

Flight is niet inbegrepen in het programma.

de vlucht is een fantastische gelegenheid om het Andes-gebergte te zien en je hebt er een panoramisch uitzicht over de Amazone rivieren en bossen. Onze medewerkers zullen klaar staan ​​om u van de luchthaven van Rurrenabaque naar het Chalalán kantoor met de bus te brengen, waar u de formulieren in moet vullen om naar Madidi National Park te gaan en informatie over uw reis naar de Ecolodge te ontvangen. Accommodatie in een toeristenklasse hotel (bijv Oriental Hotel).

 

Middag vrij in Rurrenabaque. Eten in Rurrenabaque voor de eerste dag is niet inbegrepen .

 

Dag 2:

Rurrenabaque - Chalalán Ecolodge continentaal ontbijt in het hotel Een gids zal u ophalen bij het ​​hotel om u naar de rivier de Beni, waar u op de boot naar Chalalán krijgt. Onze boten zijn uitgerust met:. Dak, comfortabele stoelen, reddingsvesten, regenjassen en een EHBO-kit Maximum zitruimte op de boot is voor 10 personen. Reizen per motorboot naar de Chalalán Ecolodge.

De reis is een geweldige manier de Bala Canyon op de rivier de Beni te zien en het bereiken van de Madidi door te gaan tot de rivier de Tuichi. Op je weg zie je verschillende dieren en krijg je een gevoel voor het spectaculaire landschap van het Boliviaanse Amazonegebied. Wij raden u aan een verrekijker mee te nemen. De reis duurt ongeveer 5 ½ uur tijdens het regenseizoen en 6 uur in het droge seizoen, vooral in juli, augustus en september. Lunchpakket halverwege. Aankomst in de haven van Chalalán. 25 minuten lopen naar de Ecolodge langs een brede, gemakkelijke jaguar pad. Welkom snack aan de oevers van Lake Chalalán. Onze logistieke medewerkers zullen u helpen met uw bagage. Settle in bij uw hut of kamer. Welkom lunch in Ecolodge. Na de lunch even ontspannen in een hangmat of zwemmen in Lake Chalalán. Korte wandeling langs de Paraba pad naar het uitzichtpunt waar u het prachtige landschap over Lake Chalalán, bergen en Madidi regenwoud kunnen zien. Uw gids zal u uitleggen over planten gebruikt voor de bouw, hardhout, palmen en de traditionele en duurzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen. Hier uw gids zal spreken over het park, onze Ecolodge en de gemeenschap. Terug naar het meer te gaan op een kanotocht langs de oevers van Lake Chalalán waar u in staat zal zijn om te genieten van de zonsondergang en het zien van apen, vogels, insecten, vleermuizen, etc. Terug naar de Ecolodge voor een snack. Diner in de Ecolodge eetzaal. . Korte nachtelijke activiteit (1-2 uur) reis Night per kano naar amfibieën, nachtvogels, vis-eten vleermuizen en kaaimannen makkelijk te herkennen vanwege de gloeiende ogen te zien.

 

Dag 3:

Chalalán Ecolodge - Madidi National Park ontbijtbuffet in Ecolodge eetkamer. U kunt hier met uw gids praten over de tijd, afhankelijk van uw interesses veranderen. (bv Breakfast at 5:30 voor vogelaars.) Ochtend wandeling langs het Tapacare pad of een andere van dezelfde lengte, waar u wat kunt zien en leren over het bos en de natuur om je heen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Optioneel thema's:

Natuurlijke interpretatie van het bos, natuurlijke historie, ecologische processen, geneeskrachtige planten en hardhouten bomen, het gedrag van dieren en vogels en zoogdieren kijken. Terug naar de lodge, hebben een snack. Lunch in de Ecolodge eetzaal. Na de lunch ontspannen in een hangmat of zwemmen in Lake Chalalán. Korte wandeling langs een van de thema paden om te leren over geneeskrachtige planten en meer over persoonlijke interesses. Keer terug naar de Ecolodge en kiezen uit de volgende optionele activiteiten: Ambachten, kanotocht, video's over de gemeenschap en de Madidi National Park. Traditionele "dunucuabi" diner meerval gewikkeld in bladeren of vis á la "Tacuara" binnen bamboe van de Boliviaanse Amazonegebied. * Dit traditioneel diner afhankelijk van de beschikbaarheid van de vis en mag 's nachts worden aangeboden tijdens uw verblijf. Korte nacht wandeling langs de Paraba of Silbador pad naar amfibieën, reptielen, insecten, vogelspinnen, knaagdieren, vogels en nachtelijke apen. Dit is een geweldige kans om de geluiden van de jungle te horen. Bij terugkomst in de Ecolodge kunt u deelnemen aan een traditionele Quechua nemen -. Tacana avond met muziek en dansen uit de San José de Uchupiamonas gemeenschap Uw gids zal de tradities van de Uchupiamonas mensen uit te leggen. * Deze activiteit is afhankelijk van het aantal gasten een verblijf in de Ecolodge en mag 's nachts worden aangeboden tijdens uw verblijf.

 

Dag 4:

Chalalán Ecolodge - Rurrenabaque - La Paz ontbijtbuffet in Ecolodge eetkamer en vervolgens een korte wandeling naar de rivier de Tuichi om de boot terug naar Rurrenabaque te nemen. De terugkeer wandeling langs de Jaguar of Wichi pad kan worden aangepast om rekening te houden met uw belangen. Gelieve te coördineren met uw gids. Terug met de boot naar Rurrenabaque (slechts 3 uur). De tijd is afhankelijk van de beschikbaarheid van de boten en vluchttijden. Wij raden u alert te blijven tijdens de boottocht, zodat u de dieren kunt zien langs de weg . Aankomst in Rurrenabaque. Transfer naar de luchthaven en terug te keren naar de stad La Paz. NB: Alle hierboven beschreven wandelingen worden beoordeeld als eenvoudig. De activiteiten en tijden kunnen veranderen afhankelijk van het weer, het belang van onze gasten of andere factoren. * Er zijn ook opties voor 5 of 6 dagen Tours. Neem dan contact met ons op voor meer informatie! Inbegrepen:

 

 

 

 

 

 

 

Transfer van en naar de luchthaven in Rurrenabaque

Een overnachting in toeristenklasse hotel in Rurrenabaque incl. continentaal ontbijt

Comfortabele motorboten van Rurrenabaque naar de Chalalán Ecolodge en weer terug

Lunchpakket tijdens de rit

Aanbiedingen van accommodatie (gedeelde badkamer) en het eten in Ecolodge

Tweetalige lokale gids dienst (Spaans - Engels)

Geleide wandelingen langs de paden door het primair regenwoud

Dag en nacht tochten per kano op de lagune

Lokale, gemeentelijke en nationale belastingen

 

Niet inbegrepen:

Airline of buskaartjes La Paz - Rurrenabaque - La Paz

Airport of busstation belastingen

Entree naar Madidi National Park. (Buitenlanders Bs. 160 ca)

Frisdranken, geen sterke drank - alcoholische

Eten tijdens het verblijf in Rurrenabaque

 

Wat je moet doen:

Bagage

Een kleine dagrugzak

Een zak die kan worden vergrendeld om onnodige spullen verlaten

Kleren raden u dragen lange mouwen shorts en broeken

2-3 paar katoenen broek

2-3 met lange mouwen katoenen shirts

Zonnehoed of baseball cap

t-shirt

Korte broek

Lichte jas

swimwear

katoenen sokken

Regenjas

Schoeisel

Wandelschoenen

Sandalen

 

andere:

Zonnebril met halskoord

Zaklamp met batterij

Camera met waterdichte hoes

Zonnebrandcrème (factor 30 of 45 aanbevolen)

Insectenwerend middel (van toepassing afstotend vaak)

Te nemen op de boot trip

Zonnebrandcrème

zonnehoed

Camera

Plastic zak om fotografische apparatuur te beschermen

 

Te nemen op de boot trip:

Zonnebrandcrème

zonnehoed

Camera

Plastic zak om fotografische apparatuur te beschermen

Capibara

RondreizenPeru émail: rondreizenperu@rondreizenperu.eu

skype: olimpiatoursperu