~~~~ Tours Potosi~~~~

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Potosi City Tour (halve dag)

 

Potosi is een koloniale stad die gekenmerkt wordt door zijn architectuur, zijn prachtige kerken, kloosters, tempels, torens en koloniale huizen, die de smalle stralen van Potosi versieren.

Deze stad ligt aan de voet van de Cerro Rico. (4.070 meter boven de zeespiegel). Het is de hoogste stad ter wereld.

We beginnen de rondleiding met het brengen van een bezoek aan het oudste gedeelte van de stad. De Main Square (plaza 10 de Noviembre), de koloniale gebouwen rond het plein. Daarna brengen we een bezoek aan het belangrijkste museum van Potosi De Mint House (Casa de la Moneda). Dit bezoek duurt ongeveer 2 uur en de temperatuur in het gebouw is erg koud. Heet museum van de "Casa de la Moneda" wordt beschouwd als het belangrijkste burgerlijke gebouw van Latijns-ASmerika.

Eigenlijk is het museum een historisch archief.

 

In 1940 begon dit museum zijn activiteiten.U kunt hiet de eerste munten zien die in zilver zijn geslagen van verschillende scholen en verschillende periodes. Dit museum is erg interessant en de moeite waard om te bezoeken.

 

 

 

Details:

Group dienst

start om 9.00 of om 14.30 vanuit uw Hotel

duur: 3 uur.

 

 

Inclusief:

Gids

vervoer

 

 

Mine Potosi

Potosi City Tour VIP (Hele dag tour)

 

Potosí, de koloniale stad wordt gekenmerkt door zijn architectuur, zijn prachtige kerken, kloosters, tempels, torens, en koloniale huizen, die de smalle straten van Potosi versieren. Deze stad ligt aan de voet van Cerro Rico. (4.070 meter boven de zeespiegel). Het is de hoogste stad ter wereld. De UNESCO de stad Potosí een "World Heritage Site" als erkenning voor haar rijke geschiedenis en de rijkdom aan koloniale architectuur. We beginnen met de rondleiding met het brengen van een bezoek aan het oudste deel van de stad, de Main Square (Plaza 10 de Noviembre), de koloniale gebouwen rond het plein en daarna met een bezoek aan Potosí zijn belangrijkste museum: The Mint House (Casa de la Moneda). Dit bezoek duurt ongeveer 2 uur en de temperatuur in het gebouw is erg koud. Het Museum van de 'Casa de la Moneda ", wordt beschouwd als het belangrijkste burgerlijke gebouw van Latijns-Amerika. Eigenlijk is het een museum en historisch archief. Sinds 1940 begon het zijn activiteiten als een museum. U kunt de eerste munten geslagen in zilver zien en de machines uit verschillende periodes. Er is ook een fijne selectie van religieuze schilderijen van verschillende scholen en verschillende periodes. Dit museum is echt interessant en de moeite waard te bezoeken.

 

 

Om 12:30 ongeveer. hebben we de lunch in een plaatselijk restaurant. In de middag om 14:30 uur gaan we naar het klooster van Santa Teresa, die haar koloniale architectuur onderhoudt en heeft een van de mooiste collecties van schilderijen in het land en diverse objecten van de zeventiende en achttiende eeuw Daarna doen we een wandeling om de koloniale architectuur van deze stad te zien. We eindigen de tour om 17.30 uur

 

 

Details:

Prive-Tour

Het begint om 09.00 uur van uw hotel.

Het duurt 6 uur.

 

 

Inclusief:

Tweetalige gids

Vervoer

Entree's

Lunch

 

Potosi City

 

 

Mines Tour "Cerro Rico" (halve dag tour)

 

We halen u op van uw hotel om 08:30 voor het bezoek, dat begint om 09:00 en duurt 2 of 3 uur (of wat je wilt) en vertrekt elke dag. Eerst bezoeken we de mijnwerkers 'markt, je kunt daar kopen cocabladeren, sigaretten, coca-cola, water, dynamiet en zekeringen, die u kunt meenemen als geschenken voor de mijnwerkers. Voordat we de heuvel beklimmen krijgen we apparatuur die nodig is om de mijn te bezoeken.. U zult de mijngangen en tunnels, gemaakt van steen meer dan 450 jaar geleden observeren. U komt door meer dan 3 km van onderling verbonden mijngangen en daal af tot en met 5 levels, zo'n 20 tot 30 meter uit elkaar, We gaan tot diep in het hart van de berg. Net zo ver als je wilt, er is altijd een tweede gids als je halverwege terugwilt.. Onze deskundige (Engels) gids zal u helpen fascinerende inzichten in het leven van 980 mijnwerkers werken. U zult ook de ervaring van de opwinding van een dynamiet explosie en luister naar tekeningen van de geschiedenis van de mijnen, hun economie, de mijnwerkers 'cultuur-en werkomstandigheden. Wij raden u aan een goed ontbijt te eten voor vertrek. Draag oude kleding en neem een zakdoek mee voor de stoffige lucht. Voor extra energie (je zult het nodig hebben) nemen water, frisdrank, chocoladerepen, bananen en andere snacks mee.

 

 

Inbegrepen:

Group Service van 8 of 10 personen

Gespecialiseerde Mines Gids Spaans / Engels

Vervoer

Mining (helm, rubberen laarzen, regenjassen en lampen.)

Een deel van de vergoedingen naar Miners gezondheidszorg project

 

NIET inbegrepen:

Tips

Cadeaus voor mijnwerkers

 

Zilvermijn Potosi

 

 

Tarapaya Hotsprings (halve dag tour)

 

 

Zwemmen in de vulkaan krater

 

 

Tarapaya is een oude zwemwater plaats die dateert uit de Inca tijden. Volgens mondelinge geschiedenis was het een favoriete rest stop voor de laatste Inca, Huayna Kapac. Blijkbaar bezocht hij de baden tijdens zijn reizen naar de nabijgelegen mijn van Porco, van waar de Inca's veel van hun zilver verkregen.

 

 

De tour vertrekt vanuit uw hotel in Potosi en u zal de 25 km van Potosi aan de Tarapaya lagune met privé vervoer afleggen.

 

 

We zullen ongeveer twee uur doorbrengen bij de thermische baden, zodat u de tijd hebt om te zwemmen, gewoon lekker luieren of genieten van de prachtige kleuren van het landschap of om de omgeving verkennen.

 

 

De temperatuur van de zwembaden is gemiddeld 30 graden Celsius.

 

 

Tarapaya is beroemd om haar geneeskrachtige eigenschappen en is erg populair bij "Potosinos", vooral in het weekend.

 

 

* Deze tour kan worden gedaan in de ochtend of in de middag.

 

 

 

Details:

Verlaten om 08: 30

Finish op 13: 00

 

 

 

Omvat:

Gids

Vervoer

De entree

Lunch

 

 

 

Belangrijk: alle passagiers moeten brengen paspoort en persoonlijke verzekering documenten

 

RondreizenPeru émail: rondreizenperu@rondreizenperu.eu

skype: olimpiatoursperu