~~~~Refugio Amazonas 3 dagen~~~~

 

 

 

Alle programma´s van Rainforest Expeditions

met KORTING via Rodreizenperu.eu

http://www.perunature.com

 

 

Rainforest Expeditions is opgericht in 1989 en leidt 3 prijswinnende Jungle Herbergen (Lodges) te weten Posada Amazonas, Refugio Amazonas en het Tambopata Research Center. Elke Lodge heeft een uitgebreid programma met activieteiten en dagtours waarbij u ervaart wat Eco Tourisme nu werkelijk is midden in het hart van het Peruaanse Regenwoud.

 

Er zijn verschillende programma´s te boeken variërend van 3 dagen tot 7 dagen in de Jungle met of zonder speciale activiteiten. Zo zou u naaste de standaard activiteiten bijvoorbeeld kunnen kajakken, kunnen mountainbiken op een speciaal aangelegde route en zijn er speciale programma´s voor families met kinderen. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Indien u ons laat weten wat uw wensen zijn dan doen wij u een interessant voorstel op maat.

 

 

Naast de hier onderstaande 3 daagse Tour zijn er dus overige meerdaagse Tours mogelijk (4,5,6,7) welke wij NU allemaal met korting kunnen aanbieden.

 

 

Beschrijving

 

Dag 1

 

Aankomst en ontvangst door de Gids.

 

Onze gidsen zijn biologen, professionals in toerisme, of leden van de commune. Tenzij anders vermeld, spreken de gidsen Engels. We wijzen gidsen toe op 10:01-verhouding in Refugio Amazonas. Dit betekent dat bij groepen kleiner dan 10 mensen er zal worden samengevoegd met andere groepen onder een gids. Als u een prive-gids of een gids in een andere taal dan het Engels, zoals laat het ons weten.

 

 

Transfer luchthaven naar Puerto Maldonado Headquarters

 

Bij aankomst vanuit Lima of Cusco heten wij u welkom op de luchthaven en rijdt je tien minuten naar ons Puerto Maldonado hoofdkwartier. Terwijl u geniet van uw eerste indrukken van het bos in de tuinen van ons hoofdkantoor, zullen wij u vragen om alleen de meest noodzakelijke spullen voor de komende dagen mee te nemen en de rest achter te laten in de bagage opslag. Dit helpt ons om de boten en de lading licht te houden.

 

Transfer van Puerto Maldonado naar het haventje aan de rivier

 

We rijden 20 kilometer tot aan het haventje aan de rivier de Tambopata. Het haventje wordt geleid door leden van de inheemse bevolking en commune genaamd Infierno.

 

Vervolgens nemen we de boot (twee en een half uur varen ) richting de controlepost aan de rand van het Tambopata Reservaat waar we ons registreren alvorens het Reservaat in te gaan. We zullen een lucnh nuttigen in de boot gemaakt van natuurlijke producten gewikkeld in bananenbladen en komen uiteindelijk aan in Refugio Amazonas..

Hier worden we welkom geheten door de Lodge Manager die jullie veiligheidsinstructies zal geven en vervolgens worden jullie naar de kamers gebracht..

 

Na het avondeten zullen we nog op zoek gaan naar kaaimannen langs de oever van de rivier die met een zaklamp gemakkelijk te vinden zijn vanwege het feit dat het licht dat in hun ogen schijnt weerkaatst wordt..

 

 

 

Overnachting in Refugio Amazonas

 

 

Dag 2:

 

Oxbow Meer

We peddelen rond het meer op een kano of een catamaran, op zoek naar meer, wilde dieren, zoals de hoatzin, kaaimannen en hornerd screamers, in de hoop op otters die niet vaak hier gezien zijn. Je zal ook worden beloond met waarnemingen van de ara's / papagaaien..

 

 

Canopy TowerCanopy Tower

 

Een dertig minuten lopen van Refugio Amazonas leidt naar een 25 meer hoge steiger / toren. Een trap

loopt door het midden en zorgt voor een veilige toegang tot het platform hierboven. De toren is

gebouwd op een natuurlijk heuvel, dus er is een prachtig uitzicht over de horizon van het Tambopata

Reservaat. Vanaf hier heeft u uitzicht over verschillende soorten bomen maar ook toekans, ara's en

roofvogels zijn waarschijnlijk te zien.

 

Lunch

 

Farm Visit

 

Vijf minuten stroomafwaarts van de lodge ligt een boerderij in eigendom van - en beheerd door de charismatische Don Manuel uit de naburige gemeenschap Condenado. Hij groeit een verscheidenheid aan populaire en onbekende Amazon gewassen - bijna elke plant en boom die je ziet dient een doel.

Gedurende deze Etnobotanische Tour vinden we een verscheidenheid aan planten en bomen die door de lokale bevolking worden gebruikt voor verschillende doeleinden. We zullen leren over de medicinale (en andere) gebruiken van Ajo-Sacha, Yuca de Venado, Una de Gato, Charcot-Sacha, Para-Para, etc.

 

 

Avondeten

 

Na het avondeten is er nog een lezing over het Tambopata Reservaat.

 

Overnachting in Refugio Amazonas

 

 

 

 

 

Dag 3:

 

Op dag drie van onze Tour zult u worden teruggebracht naar ons hoofdkantoor en vervolgens de luchthaven van Puerto Maldonado voor uw vlucht naar Lima of Cusco.

Practische informatie

Vertrek : alle dagen

Transport : per bootper boot

Duur: : 2,3,4,5 dagen Tour2,3,4,5 dagen

 

Meenemen

comfortabele kleding

Hoed of pet tegen zon en regen

Video of foto camera

Zonnebrandcreme

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onss webformulierr. Laat ons uw wensen weten en we zullen u een gedegen aanbod en voorstel laten toekomen.

Inbegrepen

Vervoer

Tweetalige gids

Alle maaltijden

Transfer van en naar het vliegveld

welkomstdrankje

Niet inbegrepen

Vliegticket

 

 

Prijs: Afhankelijk van het aantal personen en eventuele bijzondere wensen. Voor meer informatie kunt u ons contacteren via ons webformulier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

klimtoren

RondreizenPeru émail: rondreizenperu@rondreizenperu.eu

skype: olimpiatoursperu