Rondreizen Peru

Voor uw individuele rondreis Peru en Bolivia

Sacsayhuaman

Pachacamac

 

 

Pachacamac (de Schepper God) schiep zowel de man als de vrouw, maar vergat om hen te eten te geven, waardoor de man stierf. De vrouw vervloekte Pachacamac, hem beschuldigend van verwaarlozing, waarop hij haar vruchtbaar maakte. De god doodde echter haar zoon en sneed het lichaam in stukken. Elk stuk veranderde in een aparte vrucht of groenteplant. De tweede zoon van de vrouw, Wichama, ontsnapte, waarop Pachacamac ook de vrouw doodde. Wichama zocht wraak en dreef Pachacamac in de oceaan.

 

Tijdens de Tour naar het Complex van Pachacamac wordt u s'morgens om 9 uur opgehaald waarna we na een 45 kilometer ten zuiden van Lima in Pachacamac aankomen. Het complex van Pachacamac herbergt een museum, tempels, en Pre-Inca en Inca paleizen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gelegen ten zuiden van Lima geeft Pachacamac een indrukwekkend beeld van de veranderingen die hebben plaatsgevonden in Tijd en Ruimte. Een historie van rijkdom gelegen naast en omringd door de miljoenenstad Lima met haar alsmaar verder uitbreidende (sloppen)wijken. Deze Tour is zeker een aanrader indien u houdt van historie en cultuur ten midden van sociologische veranderingen in ontwikkelingslanden.

 

Vertrek : dagelijks

 

mee te nemen:

Lichte kleren en comfortabele schoenen

Transport : Tourbus

Hoed of pet (in zomermaanden)

Video of foto camera

 

 

 

 

 

 

 

Inbegrepen

Ophalen vanuit het hotel

Vervoer naar de ruines

Entree tot het complex

Engelstalige gids

 

Prijs: Afhankelijk van het aantal personen en eventuele bijzondere wensen.

Voor meer informatie kunt u contact opmnemen met ons via webformulier

 

 

 

 

De Tour gaat vervolgens verder in de traditionele en moderne wijken van Lima waar we onder andere in San Isidro ´´el Olivar´´ zullen bezoeken met haar olijfbomen geïmporteerd in de zeventiende eeuw vanuit Spanje. In Miraflores zullen we daarna nog het centrale park bezoeken genaamd Parque Kennedy en een modern winkel en vermaakcentrum genaamd Larcomar, prachtig gesitueerd op een klif uitkijkend over de Stille Oceaan.

 

 

 

Pachacamac

RondreizenPeru émail: rondreizenperu@rondreizenperu.eu

skype: olimpiatoursperu