Rondreizen Peru

Voor uw individuele rondreis Peru en Bolivia

Sacsayhuaman

Lima City Tour

 

 

 

Deze excursie biedt u een perfecte combinatie aan tussen de verschillende culturen en periodes (prekoloniaal, koloniaal en modern Lima) die invloed hebben gehad op Lima gedurende haar historie.

 

Route: We zullen u s´morgens ophalen bij uw hotel om te beginnen met onze Lima City Tour. We beginnen met een panoramisch uitzicht vanaf een eeuwenoude ruïne (piramide) genaamd de Huaca Pucllana, gebouwd in de vierde eeuw voor onze jaartelling door de Lima Cultuur, en tegenwoordig liggend midden in de moderne wijk Miraflores.

 

 

Daarna zullen we het historisch centrum van de stad aandoen waar u onder andere de Plaza de Armas, gebouwd in 1535 door Francisco Pizarro - de Spaanse veroveraar van Peru, het Gouvernementeel Paleis waar tegenwoordig de President van de Peruaanse Republiek zetelt, het Stadhuis, de Kathedraal en verder nog Het Huis van El Oidor, kunt bezichtigen. Verder zullen er andere architectonische juweeltjes bezichtigd worden zoals Palacio Torre Tagle, een indrukwekkend paleis in barokstijl uit de achttiende eeuw.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vervolgens zullen we de kerk San Francisco (1673) bezoeken met haar klooster en Catacomben, waar de beenderen van tienduizenden welgestelde Limeños - in de periode van de Viceroys - netjes gesorteerd liggen begraven. Dit klooster, dat bekend staat om haar indrukwekkende koepel gemaakt van cederhout uit Nicaragua, muren betegeld met mozaïekstenen geïmporteerd uit Sevilla en bogen en kolommen met een overduidelijk Moors reliëf, heeft verschillende zware aardbevingen doorstaan. In de mooie kapel is er een collectie van schilderijen van de apostelen en verder is er nog een indrukwekkende bibliotheek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Tour gaat vervolgens verder in de traditionele en moderne wijken van Lima waar we onder andere in San Isidro ´´el Olivar´´ zullen bezoeken met haar olijfbomen geïmporteerd in de zeventiende eeuw vanuit Spanje. In Miraflores zullen we daarna nog het centrale park bezoeken genaamd Parque Kennedy en een modern winkel en vermaakcentrum genaamd Larcomar, prachtig gesitueerd op een klif uitkijkend over de Stille Oceaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Inbegrepen

Vervoer

Alle excursies zoals beschreven

Gids

Alle Toegangen en Entrees

Prijs: Afhankelijk van het aantal personen en eventuele bijzondere wensen.

Voor meer informatie kunt u ons contacteren via het webformulier

Lima stad
Lima stad
Huaca Pucllana
Lima stad

RondreizenPeru émail: rondreizenperu@rondreizenperu.eu

skype: olimpiatoursperu