Rondreizen Peru

Voor uw individuele rondreis Peru en Bolivia

SDacsayhuaman

~~~~Laguna 69 trek 1 dag ~~~

 

 

 

Dit is een schitterende lagune gelegen op 4600 meter hoogte aan de voet van de Chacraraju, één van de mooiste bergen in de Cordillera Blanca bergregio. Gedurende deze tocht zien we ook de hoogste berg van Peru de Huascaran (6768 m.)

 

Gedurende deze eendaagse trek komen we langs andere lagunes, watervallen en zien we de typische flora van het gebied. De lagune is gelegen in het Nationale Park Huascaran.

 

 

We vertrekken om 06:30 in bus vanuit Huaraz naar Yungay waar we na een uurtje rijden aankomen. Vanuit Yungay nemen we een tweede bus die ons naar een plaats genaamd Cebollapampa brengt vanwaar we de Trek zullen beginnen. Gedurende onze rit zullen we stoppen om de entree te betalen tot het gebied (niet inbegrepen in de prijs, actuele prijs entree EUR 1.50). Verder zien we de indrukwekkende ravijn van het gebied genaamd Llanganuco en komen we langs twee mooie lagunes te weten Chinancocha en Orconcocha die gekenmerkt zijn door de typische kleur van het water vanwege de aanwezigheid van algen. Bij aankomst in Cebollapampa dat op 3850 meter hoogte ligt, zullen we onze trek beginnen. We klimmen uiteindelijk naar een hoogte van 4400 meter waar zich de indrukwekkende Laguna 69 bevindt met haar prachtige kleur van het water. U heeft hier ongeveer één (01) uur de tijd om rond te lopen, foto´s te maken of simpelweg te genieten van het gebied en de prachtige lagune, voordat we weer terugkeren naar het begin van de Trek. Bus terug naar Huaraz en einde van deze Tour.

 

 

 

Duur: 4 uur klimmen, 2 uur afdalen

 

 

 

Inbegrepen

Vervoer

Alle excursies zoals beschreven

Gids

Niet inbegrepen

Entree Reservaat

 

 

 

Prijs: Afhankelijk van het aantal personen en eventuele bijzondere wensen. Voor meer informatie kunt u ons contacteren via het webformulier.

 

RondreizenPeru émail: rondreizenperu@rondreizenperu.eu

skype: olimpiatoursperu