Rondreizen Peru

Voor uw individuele rondreis Peru en Bolivia

Sacsahuaman
Heiligee Vallei

Machu Pichu en Heilige vallei 2 dagen

 

 

Onze tour naar de Heilige Vallei in combinatie met Machu Pichu begint met een bezichtiging van de ruines van Pisac die evenals Machu Pichu boven op een bergtop zijn gesitueerd. Daarna dalen we af naar Pisac, een dorpje dat bekend staat om haar markt waar toeristische soevenirs en typische peruaanse producten te krijgen zijn tegen veel schappelijkere prijzen dan het dure Cusco. Vervolgens vertrekken we naar Urubamba: Een dorpje gelegen midden in de Heilige Vallei langs de rivier de Urubamba waar een lunch genuttigd kan worden (men serveert heerlijke trucha's) alvorens we uiteindelijk in het plaatsje Ollantaytambo de laatste vestingplaats van de Inc'a zullen bezichtigen. Tegen de namiddag nemen we vervolgens de trein richting Aguas Calientes waar we de nacht in een hotel zullen doorbrengen. De tweede dag staan we om 5:00 s'morgens op om reeds om 6:30 voor de poorten van Machu Pichu te staan en de Magie en Mystiek van deze plaats te kunnen ervaren. Na de Tour met gids van ongeveer twee en een half uur is er de mogelijkheid de rest van de dag zelf in Machu Pichu rond te lopen, de Huayna Pichu te beklimmen dan wel af te dalen in bus of voor de meer sportief ingestelde toerist, te voet (afdaling van 1 uurtje ongeveer) tot Aguas Calientes om te baden in de warmwaterbronnen. Vervolgens vertrekt de trein om 16:30 weer terug naar Cusco waar we omstreeks 20:00 aankomen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bijzonderheden

Natuurlijk is het ook mogelijk deze Tour te boeken als 1-daagse Heilige Vallei Tour waarbij er meer tijd bestaat om in Pisac en Ollantaytambo rond te lopen. In plaats van door te reizen naar Aguas Calientes en daar de nacht door te brengen, vertrekken we na de bezichtiging van de ruines van Ollantaytambo naar Chinchero weer we een markt en kerk zullen bezichtigen en een prachtig uitzicht hebben over de altiplano (peruaanse hoogvlakte). Hierna vertrekt de bus naar Cusco waar we om een uur of zeven aankomen. Voor meer informatie en prijzen gelieve ons te contacteren via ons contactformulier.

 

Practische informatie :

Vertrek: Dagelijks

Transport: Tourbus en trein

Meenemen

Lichte kleren en degelijke wandelschoenen

Hoed of pet tegen zon en regen

Video of foto camera

Snacks (eten in MP is erg duur)

Regenkleding

Warme kleding voor de avond / nacht

 

Inbegrepen

Ophalen vanuit het hotel

Busvervoer Heilige Vallei

Trein van Ollantaytambo tot Aguas Calientes

Entree tot Machu Pichu

Hotelovernachting Aguas Calientes

Tweetalige gids

Vervoer Aguas Calientes - Cusco

 

Niet inbegrepen:

Ontbijt, lunch, dinner en snacks

Beleto touristico

Entree warmwaterbronnen

 

Prijs: Afhankelijk van het aantal personen en eventuele bijzondere wensen. Voor meer informatie kunt u ons contacteren via ons webformulier.

RondreizenPeru émail: rondreizenperu@rondreizenpeu

skype: olimpiatoursperu