~~~~AREQUIPA City tour~~~~

 

 

 

Beschrijving

Arequipa is een prachtige stad die werd gesticht door de Spanjaarden in 1540. Op een speciaal geselecteerde plaats gekenmerkt door zijn natuurlijke schoonheid en een aangenaam klimaat. Deze mooie stad gelegen op 2300 meter boven de zeespiegel en ligt aan de voet van de vulkaan Misti, met haar gigantische conische vorm en een hoogte van 5822 meter. Bekend als de witte Stad, staat Arequipa vol met mooie koloniale gebouwen en kunt u er genieten van prachtige natuurlijke landschappen.

 

 

TIJDEN EN ROUTE

Op een aangegeven tijd wordt u opgehaald bij uw hotel in Arequipa door onze lokale gids. Vervolgens gaan we naar het centrum van de stad waar we zullen beginnen met een interessante rondleiding. Onze eerste stop vindt plaats in een van meest indrukwekkende monumenten van de stad te weten het prachtige klooster van Santa Catalina, een miniatuur stad bewoond door nonnen gedurende meer dan 400 jaar. Daarna bezoeken we de prachtige Plaza de Armas omringd door de koloniale bogen en brengen we met onze gids een bezoek aan de prachtige Kathedraal van Arequipa, waar u indrukwekkende kunstwerken, en imposante structuren kunt aanschouwen. Tenslotte bezoeken we het Museum Santuaros Andinos waar we de resten van de mummie genaamd Juanita kunnen waarnemen: een spectculaire ontdekking van een meisje - behorende tot de Inca adel - die werd ontdekt in de uitlopers van de koude bescneeuwde Ampato.

 

 

Practische informatie

 

vertrek : alle dagen

transport: per bus - te voet

duur : halve dag / 6uur

 

 

mee te nemen

comfortabele kleding

hoed of pet tegen de zon

video of foto camera

zonnebrandcreme

 

inbegrepen:

ophalen vanuit hotel

tweetalige gids

 

Prijs: afhankelijk van het aantal personen en eventuele bijzondere wensen. Voor meer informatie kunt u ons contacteren via ons webformulier.

 

 

 

RondreizenPeru émail: rondreizenperu@rondreizenperu.eu

skype: olimpiatoursperu