17 daagse GroepsRondreis Peru

 

 

Vertrekdata 2017 :

Zaterdag 23 april 2017

Zaterdag 8 juli 2017

Zaterdag 22 juli 2017

Zaterdag 5 augustus 2017

Zaterdag 19 augustus 2017

Zaterdag 16 september 2017

Vertrek gegarandeerd vanaf 2 personen

Prijs vanaf US $ 1.799,00 p.p. en afhankelijk van het aantal personen

LET OP !!!!!!! ( incl. alle tours en excursies zoals beschreven in het programma en geen verborgen kosten )

 

Verlenging mogelijk met Inca Trail en/of Jungle tour. Voor meer informatie of boeking neem kontakt met ons op via het kontaktformulier.

 

Onze groepsrondreis heeft geen reisleider (wel mogelijk natuurlijk tegen meerprijs), dit doen we om de reis wat goedkoper

te maken.

U wordt in elke plaats opgehaald bij uw Hotel of vliegveld en naar de plaats van bestemming gebracht.

Het werkt precies hetzelfde als bij onze individuele rondreizen, alleen nu met wat meer personen.

Ook verwachten van u dat u uw Internationale vliegticket zelft koopt.

 

Dag 1 Ophalen van het vliegveld

 

Aankomst in Lima: U wordt opgehaald van het vliegveld en naar het hotel gebracht Hotel:

 

 

Dag 2 Lima City Tour

 

Vandaag verkennen we Lima met de Lima City Tour

 

Dag 3 Paracas-Ica-Nazca met privégids

Dag 1 van de Tour: U wordt opgehaald bij uw hotel en we vertrekken in bus (Cruz del Sur / Oltursa) naar Paracas. In het haventje vertrekken wij om 08:20 in boot naar de Ballestas eilanden in het Paracas Reservaat. We zien o.a. zeeleeuwen, zeehonden en pinguïns en we bezoeken de zogenaamde “Candelario” (een kandelaar welke in het zand is gegriefd). Vervolgens verkennen we het Paracas Reservaat in bus / te voet en bezoeken we het museum van het reservaat. Na de lunch (niet inbegrepen) gaan we in Bus (Cruz del Sur / Oltursa) verder naar Ica waar u naar uw hotel wordt gebracht. Hier heeft u even de tijd op adem te komen, zich te verfrissen en in de namiddag gaan we de zandduinen in met een buggie of kunt u uitrusten bij het zwembad van het hotel. Overnachting hotel Hosteria Suiza ***

 

 

Dag 4 Paracas - Ica - Nazca

 

Dag 2 van de Tour:

Rondvlucht Nazca lijnen of Uitkijktoren Nazca lijnen en Maria Reiche Museum. - Midag-bus naar Arequipa

 

 

 

 

In Nazca worden jullie opgehaald door een privegids en maken jullie een rondvlucht over de beroemde Nazcalijnen. Na de rondvlucht zijn jullie vrij en hebben jullie tot 15:00 uur de tijd. Om 15:00 uur vertrekt u per bus (Oltursa VIP) naar Arequipa waar u om 23.40 uur aankomt.

 

 

 

 

 

 

Dag 5 Arequipa City Tour

 

 

 

 

 

Aankomst in de morgen vanuit Nazca

Overnachting in Arequipa: Hostal Tierra Sur

 

Beschrijving:

Arequipa City Tour

Duur : 03 uur

Vertrek om : 9am of 2pm

 

Men bezoekt het Monasterie van Santa Catalina, de Plaza de Armas, het jesuitenklooster La Compañía met haar kerk en koepel, het huis van Tristan del Pozo, de wijk Yanahuara (zowel de kerk als het uitkijkpunt) waar men en prachtig uitzicht heeft over de stad en we bezoeken de typische wijken el Carmen en Yanahuara. Inclusief: Vervoer, Officiële gids en Entrees

 

 

Dag 6 Colca Canyon Dag 1

Dag 7 Colca Canyon Dag 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Aankomst in Puno

Overnachting in Puno: Intiqa Hotel of vergelijkbaar

 

 

Beschrijving: Colca Canyon 2 Dagen / 1 nacht

 

Dag 1 tour Colca Canyon

Na het ontbijt in uw hotel wordt u opgehaald en vertrekken we om 8.30 naar Chivay. Onze eerste stop is het op 3900 meter hoogte gelegen reservaat genaamd Salinas y Aguada Blanca ook wel bekend als Pampa Cañahuas. Vervolgens nemen we de route naar de Colca Canyon. De tweede stop is in een restaurant genaamd Chinitos gelegen op 4000 meter hoogte. Hier kunnen we gebruik maken van de toiletten en coca thee drinken. Verder kunt u de Misti en Picchu Picchu Chachani van de achterkant zien en de rotsformaties in de vorm van bomen aanschouwen. Vervolgens rijden we verder naar de hoogvlakte Toccra. Hier zien we lagunes en stroompjes gevoed door ondergronds opborrelend water. Verder zien we lama's, alpaca's en typische vogels uit de Andes. De vierde halte is een uitzichttoren genaamd Pata Pampa. Het is op 4900 meter hoogte gelegen en is het hoogste punt van de hele reis waar we 8 vulkanen zien gesitueerd in als het ware een cirkel van vuur. Vanaf hier dalen we af naar Chivay, de belangrijkste stad van de Colca Canyon. Chivay ligt op 3650 meter hoogte. Aankomende in Chivay nuttigen we een lunch (niet inbegrepen in de prijs) en rond een uur of drie vertrekken we naar het pittoreske dorpje genaamd Coporaque en wandelen we een twee uurtjes aan deze kant van de vallei met prachtige uitzichten waarna we uiteindelijk aankomen bijde warmwaterbronnen van La Calera. Na de warmwaterbronnen keren we terug naar het hotel en wonen we in de avond een folkloristische show bij indien hierin interesse bestaat.

 

Dag 2: tour Colca Canyon

Na ons ontbijt te hebben genuttigd, beginnen we vervolgens met een wandeling van anderhalf uur die ons de mogelijkheid geeft op een rustgevende manier te genieten van het prachtige uitzicht op de Colca Canyon met zijn terrassen voor landbouw. Vervolgens komen we aan bij Cruz del Condor waar we de vlucht van de Condor kunnen waarnemen. Nadat we hebben genoten van de Colca Canyon en de vlucht van de Condor zullen we terugkeren naar Chivay waar we om 13.20 in de bus doorrijden naar Puno waar u wordt afgezet bij het hotel.

 

 

 

 

Inclusief: Transport, Engels/Spaanstalige gids, overnachting hotel, ontbijt dag 2 en 3, Entree tot het reservaat en transport van Chivay naar Puno. Niet inbegrepen: 3 x lunch, 2 x avondeten en toegang tot de warmwaterbronnen.

 

 

 

Dag 8 Tweedaagse Tour Titicaca Meer - Dag 1

Dag 9 Tweedaagse Tour Titicaca Meer - Dag 2

 

Terug in Puno

Overnachting in Puno: Intiqa Hotel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beschrijving: Titicacameer – 2 daagse Tour

 

U wordt opgehaald bij uw hotel rond 8:00 en vervolgens naar het haventje gebracht waar we de boot nemen (half uurtje) naar de drijvende eilanden van de Uros (rieteilanden). Hier kunt u rustig rondlopen, foto’s maken van en met de eilandbewoners, souvenirs kopen en een boottochtje maken op een typisch van riet gemaakt vlot. Vervolgens vetrekken we in boot naar het eiland Amantani. Na aankomst wordt u verwelkomd door de eilandbewoners in hun typische klederdracht en uitgenodigd om een maaltijd te nuttigen in hun huis. Na de Lunch zullen we wandelen naar een pre-inca tempel genaamd Pachatata en kunnen we het dagelijkse leven van de bewoners gadeslaan. Na het avondeten kunnen jullie deelnemen aan een ceremonie en feest georganiseerd door de eilandbewoners. Overnachting bij de eilandbewoners.

 

De volgende dag vertrekken we per boot om 8:00 naar Taquile, een ander eiland gelegen op 1 uur. Hier verrichten we een mooie wandeling over de prachtige paden met uitzicht over het helderblauwe water van het Titicacameer en besneeuwde toppen van het Boliviaanse Hooggebergte aan de horizon. Op het centrale plein hebben de bewoners hun waren uitgestald, bekend vanwege de hoge kwaliteit.

 

Om 13:00 vetrekken we weer per boot naar Puno waar we om 16:00 aankomen. Avond vrij. Overnachting in Puno.

 

 

 

 

Dag 10 Bus Puno - Cusco

 

Bus Puno – Cusco (Toeristische Route met 4 Stops / Tours) Inka Express

 

Hotel in Cusco: Inkarri ***

 

Beschrijving: Bus van Puno naar Cusco

 

Gedurende de rit naar Cusco, welke ongeveer 8 uur duurt, worden er 4 korte excursies gehouden en wordt er gestopt om te lunchen (alles inbegrepen). De eerste stop is de tempel van Andahuaylillas, ook wel bekend als de zogenaamde “Sixtijnse Kapel van Zuid-Amerika”. Vervolgens bezoeken we nog de Tempel Inka Raqchi en stoppen we bij de bergpas la Raya, gelegen op 4335 meter boven N.A.P. Verder zal er nog een bezoek worden gebracht aan het Inca Aymara museum van Pukara. Elke Tour / Bezichtiging wordt geleid door een gids, duurt ongeveer 20 – 40 minuten en er bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen en foto’s te maken.

 

 

 

Dag 11 Cusco City Tour

 

Hotel in Cusco: Inkarri ***

 

Cusco City Tour

De Cusco City Tour begint op het centrale plein, de Plaza de Armas van Cusco (Cuzco) met een bezoek aan de Kathedraal van Cusco en eventueel een bezoek aan de eveneens indrukwekkende kerk La Compania. Vervolgens bezoeken we de Korikancha: De zonnetempel van de Inc'a waar de Spaanse Veroveraar op de fundamenten van deze tempel haar kerk heeft gebouwd. Daarna bezoeken we de inca ruïnes van Kenko, Tambomachay, Puca Pucara en het indrukwekkende ceremoniele Inca complex Sacsayhuaman, wat strategisch gebouwd is op een heuvel met uitzicht over Cusco; Saqsayhuaman is gebouwd met inmense met de hand vervaardigde stenen die met geweldige precisie zijn geplaatst. Sommige stenen zijn maar liefst 9 meter hoog en wegen haast 350 ton.

 

Niet inbegrepen: - Entree Korikancha - Entree Kathedraal - Bolleto Turistico

 

Om de bezienswaardigheden in en om Cuzco te bezoeken heb je toegangskaartjes nodig. Voor de ruines in en om Cuzco is dit een Bolleto Turistico en die is ook geldig voor de meeste bezienswaardigheden in de Heilige Vallei. De huidige prijs is ongeveer US$ 35. Voor de Katedraal en de Qoricancha zijn apparte kaartjes nodig.

 

 

vervolg pagina 2

 

 

Colca Canyon
Santa Catalina
Bewoners en Llama
Uros eilanden

RondreizenPeru émail: rondreizenperu@gmail.com

tel : 078-6159710 na 18.00 uur